(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 28.09.2016.

Praznina je prevelika ... puštam te

Praznina je trenutno stanje mogu uma. Gdje god krenem sve mi je isto. Nema trenutaka koji me mogu oraspoložiti. Praznina, zbog tebe...


Ne znam niti sama više kako se nosim sa svime. Naučila sam ustati i pripremiti osmijeh za novi dan. Naučila sam bez previše negodovanja obavljati što moram. I trudim se svakog dana nositi se sama sa sobom, a izgubim se bezbroj puta. Izgubim u mislima koje me vode jedino tebi. Imam želju boriti se protiv sebe, zato se i trudim. Zato dajem priliku svakom novom danu. Želim biti zadovoljnija i sretnija, na trenutke to i uspjevam. Iako mi ne polazi za rukom prestati misliti na tebe.

Stopila sam se sa svojom sudbinom. Trenutno sam prihvatila stanje praznine, ali nikako joj neću dopustiti da me sputava. Borit će se svakog dana ... sama sa sobom. Sama protiv sebe. Sama protiv tebe, jer znam kako zaslužujem ono najbolje, a ti mi to ne daješ. I želim ono najbolje od života i zato otvaram nova vrata. Tebi i tvojoj sebičnoj ljubavi nije mjesto uz mene. Nije tvoja ljubav vrijedna, jer sam i pored tebe ispunjena prazninom.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita

Stoga se s tobom suočavam sama. Bez postojanja tvoje blizine i tvoje sebičnosti. Borim se i neću odustati. Pohranit ću lijepe uspomene, a praznini pustiti polako i sigurno da se išulja iz mene, mojih osjećaja ... mog srca. Pustit ću te ... i dopustiti sebi da dišem punim plućima.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu