(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 10.04.2017.

Nikada ti neću znati reći NE!

Prošli su mjeseci od kako sam se udaljila od tebe, držalo me jedino to što se ti ne javljaš ... jer ja se nikada ne bih javila prva. I eto javio si se - izbacio me iz ravnoteže.


Trebalo mi je dugo da se pokušam dovesti u red, da organiziram misli, da te ne priželjkujem. Čak sam smatrala kako mi dobro ide, prestala sam te sanjati ... prestala sam o tebi svakodnevno razmišljati. Pronašla sam svoj neki mir u statusu slodobne djevojke. Nikoga nisam puštala blizu sebe, bila sam zadovoljna samoćom.

I onda je neki dan stigla tvoja poruka, okljevala sam s odgovorom. Ipak sam nakon nekoliko sati odgovorila i prije nego sam se snašla bila sam na putu prema tebi. Nisam ništa planirala, ništa očekivala. Jednostavno sam došla pred tvoju kuću, ušla u tvoju sobu i sjela na tvoj krevet. 

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Nisam te vidjela mjesecima, moje oči toliko su te poželjele ... Upijala sam svaki tvoj pokret, osmijeh, pogled, riječ. I najednom osjetila tvoju ruku na sebi, skamenila sam se i više uopće nisam čula što mi govoriš. Gledala sam kako tvoje ruke prelaze preko mojih gležnjeva i bila potpuno paralizirana. 

Najednom si se našao točno ispred mene i poljubio me. U glavi mi je nastao kaos, osjetila sam drhtanje cijelog tijela. I samo sam znala kako te želim ... želim svakim djelićem svog tijela. Prepustila sam se tebi opet i ... opet bih.

Nikada, ali baš nikada ti neću moći odoljeti...

Miss Dita




Povezani sadržaj