(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 10.11.2018.

Nešto me tebi privlači neobjašnjivo i snažno...

Razmišljam o tebi stalno, svjesna toga kako je odluka da se udaljim od tebe dobar izbor, ali svejedno nisam miran. Svejedno te želim.


Posebno nakon što se čujemo. Sve u meni gori, samo te želim vidjeti. Ne znam ni kada ni kako si mi se tako uspio uvući pod kožu. U moje misli i moje želje. Nešto me tebi privlači neobjašnjivo i snažno.

Kako da se oduprem? Sama sebi govorim kako nisi dobar izbor! Kako ću se sigurno namučiti da nešto postignemo, a nećemo uspjeti. Tako sam blizu ruba da se zaljubim u tebe.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Od svega je najgore što si i ti izgubljen poput mene. Pokušavamo zaboraviti sve, pustiti da nas prođe, ali nam ne ide. Ako nešto želim, onda si to ti. Ne znam što ćemo odlučiti i što napraviti.

Jer...

Jedna je prepreka koja nas drži na različitim stranama, i oboje nas je strah zbog nje. Pitam se, da li se osobe koje se žele u tolikoj mjeri kao nas dvoje trebaju plašiti 'prepreke'. Hoćemo li na kraju popustiti prepreci ili pustiti jedno drugo. Pitam se... 

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu