(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 30.05.2015.

Imaš osjećaj da bi on mogao biti ljubav...

I koliko god čvrsto stojiš na zemlji i znaš kako princ na bijelom konju ne postoji, dogoditi ti se nešto gore i od 'princa'. Posve drugačiji i izvan okvira 'standardnog' muškarca kojeg si zamišljaš. Onaj koji za tebe ima 'sto mana' koje te inače nerviraju i ne samo to - nikako i nikada ih ne bi prihvatila, ali kod njega ... baš kod njega su ti nebitne, a time i prihvatljive.


Dogoditi ti se ono što si već davno zaboravila i da postoji, vrati ti se vjera u onu kompliciranu pojavu zvanu ljubav i to zbog muškarca kojeg uopće ne poznaješ, a imaš osjećaj kao da je oduvijek tu.

Iznenadiš se i više nisi sigurna je li to pozitivno ili negativno, jer nakon punooo vremena osjećaš da bi on mogao biti ljubav.... I popustiš onome što inače nikada ne bi, jer si sama sebi davno tako obećala. Pustiš ga bliže. Pustiš ga preblizu.

Ah, svaki je početak lijep. Posebno onaj za koji si mislila kako ti se nikada više neće dogoditi. Ona si koja ne vjeruje u to da je još moguće doživjeti nešto poput toga, nešto tako iskreno. I pogodi te neočekivano, jako, intenzivno, nadvlada svakim dijelom tebe.

I da, spremna si tog nesavršenog muškarca prihvatiti unatoč svim sitnicama koje te izluđuju (inače), jer je probio tvoj hladni štit. Svakim svojim pogledom, savršenim zagrljajem... I kada ti se dogodi to neočekivano što bi mogla nazvati ljubav znaš da si sretna, ako on ne uništi toplinu koja se krije iza tvog hladnog štita. 

Inače se vraćaš na početak još hladnija i sve ono ne prihvaćeno ne prihvaćaš više nikada (ili barem dok se ponovno ne iznenadiš), a da se opet ponovi taj trenutak može proći punooo i previše vremena.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Najčitanije

Popularno na blogu