(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 21.11.2016.

Hvala ti što si me rasplakao! Najbolji poklon kojeg si mi ikada dao!

Više niti sama nisam bila svjesna godina koje sam ti poklonila sve do ovog trentka. Do trenutka kada si me rasplakao, jer tek sam tada shvatila kako je to najbolja stvar koju si ikada učinio za mene.


11 godina ljubavi koja nikada nije bila stvarna. Toliko snova i nadanja poklonjeno je tebi. Toliko suza bez tvoga je znanja završilo skriveno na mome jastuku. Toliko je neizgovorenih riječi nezadovoljstva tvojim ponašanjem ostalo progutano pred tvojim smeđim očima. Nikada nisam bila dovoljno hrabra da ti kažem kako te više ne želim pored sebe.

Ali i to nikada jednom je dobilo priliku pretvoriti se u SADA te više ne želim pored sebe. Bezbroj si puta prešao granicu poštivanja mene, mojih osjećaja i moje ljubavi. Puno si puta učinio i rekao puno gore stvari nego SADA. Ali baš SADA je bio trenutak pucanja svih mojih sastavnih dijelova, suze su same od sebe počele teći i to pred tobom.

Po prvi put u 11 godina vidio si me kako plačem. I znaj kako je to najbolja stvar koju si učinio za mene, ikada. Hvala ti na tome, jer sam upravo u tome trenutku i s tim suzama bola i nevjere zbog tvoje sebičnost ... pustila tebe da izađeš iz moje duše.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Svaka suza i svaki moj jecaj bio je pokazatelj tvoje muškosti svih ovih godina. Doveo si moju snagu do izdisaja. Iako sam se godinama borila za iluziju koja nikada ne bi postala stvarnost. SADA nakon ovih suza, sam shvatila kako nikada više neću morati u snu dozivati tvoje ime i sama se buditi, o tebi maštata i biti nesretna, tebe voljeti i biti slomljena. Suze su sve to iznjedrile iz mene. Ostavile moju dušu spokojnu i mirnu.

Tek sad nakon tvog najboljeg poklona - mojih suza, shvaćam kako je ovo bio MOJ trenutak u ovom odnosu da sebičnog muškarca i njegovu dvoličnu ljubav pustim... Iako mi je trebalo 11 godina. Dočekala sam svoju ravnodušnost.

Miss Dita




Povezani sadržaj