(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 28.11.2016.

Dogodilo nam s ono najgore - stigla nas je navika!

Toliko godina proveli smo zajedno i priznajem kako me mnogo puta mučilo zrno sumnje jesmo li jedno za drugo ili ne. I osjećam kako je tebi bilo isto. Voljeli smo se, daleko od toga, ali nikada nismo bili ludi jedno za drugim.


Dogodilo nam se ono čega sam se najviše plašila od početka veze ... stigla nas je navika. Prestali smo imati interesa jedno za drugo, nismo se više niti smijali istim stvarima, a nismo više niti pronalazi zajedničkih tema za razgovor. Unatoč tome svemu, nismo pokušali niti popraviti niti prekinuti našu vezu.

Pustili smo vrijeme da prolazi, oboje smo pronašli svoj neki svijet i iz dana u dan bili sve dalji i dalji. Nismo više primjećivali međusobno nezadovoljstvo, tugu, udaljenost, nesanicu, bol. Neizbježno nam je bilo samo jedno, ali nikako to nismo priznali sebi.

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


Pokušali smo pred kraj nekoliko puta razgovarati o tome da se pokrenemo i učinimo nešto za sebe, ali više niti jedno od nas nije znalo kako to napraviti. Kako popraviti vezu. Udaljili smo se, nestali i pustili ljubav da ode. Dopustili smo osjećajima da se uspavaju i nema te sile koja bi ih pokrenula. Sada nam samo ostaje odlazak. Odlazak jedno od drugog. Moramo krenuti svojim putem, svojim novim životom ... odvojeno.

Uništilo nas je ono čega smo se najviše bojali ... navika.

Miss Dita
Povezani sadržaj