(ne)muči me LJUBAV

Objavljeno 03.11.2015.

Dobro je imati 'svojih pet minuta' (za prijateljice) u vezi!

Od kada sam neki dan čula apsolutno glup komentar na svoju vezu, odnosno jednu njezinu karakteristiku, morala sam napisati ovaj tekst. I razmišljam zašto ljudi smatraju da kada si u vezi nemaš pravo na 'svojih pet minuta' s recimo sestrom, bratom ili društvom - sam/a bez partnera/ice.


Volim svog partnera i svoju vezu, osjećam se dobro u njoj ... a osoba s kojom je dijelim je moj životni partner. No, ipak nas dvoje u 24 sata dana ne dijelimo apsolutno sve. Pa mi smo dvije osobe, dva karaktera, dvije slične, ali opet različite osobe i međusobno poštujemo 'onih pet minuta' koje ponekada odvojimo za sebe.

Na pisanje ovog teksta naveo me kratak razgovor u kojemu sam komentirala kako moj partner i ja u osam godina veze nikada nismo zajedno izašli u noći izlazak. Na to sam dobila odgovor: 'Jel' se vi uopće volite?'

Nisam mogla vjerovati svojim ušima što čujem ..., a u elementu sam se samo nasmijala, jer da samo odlučila odgovoriti na to pitanje razgovor nikako ne bi završio dobro. Pitam se - što je pojedinim parovima i osobama!?!

Pročitaj još tekstova od blogerice Miss Dita


I pitam vas: Što je loše u tome da idem na trening sama - kao što i on ide u teretanu sam. Što je loše u tome da odem na piće sa svojim curkama subotom navečer, bez njega - kao što i on ide sam s frendovima u bric pogledati tekmu, bez mene. Što je loše u tome ako odlučim otići na jednodnevni izlet sa svojom obitelji, bez nejga - kao što i on zna. (.....)

Odgovor je NIŠTA! Nema tu ništa loše, volimo se, poštujemo se, nadopunjavamo se, ali isto tako ponekada imamo mali dio dana za sebe, kada se s dragim osobama možemo opustiti i ne raditi ništa loše, nego se zabaviti, nasmijati i to jedno bez drugoga.

Miss Dita




Povezani sadržaj








(ne)muči me LJUBAV blog je u kojem ćete moći pronaći apsolutno svaku varijaciju na temu ljubavi - sretne, nesretne, prve, ozbiljne, prave, prolazne... Naše blogerice otvorile su dušu i pišu o svojim (ne)sretnim ljubavima.

Popularno na blogu