Moja beauty priča

Objavljeno 07.07.2015.

Shimmer glam makeup - proizvodi + tutorial

Ukoliko želite promijeniti svoj izgled te doći od uspavane ne tako lijepe žene do uspavane ljepotice onda je ovo pravi blog za vas. U nastavku pogledajte s čim se sve i kako našminkala naša blogerica.


Dakle, prvo sam lice očistila micelarnom otopinom Mixa Sensitive skin expert, Anti-dryness, Face and eyes- Dry skin. Osobno sam vrlo zadovoljna ovom micelarnom otopinom jer odlično obavlja posao uklanjanja šminke i nečistoća na koži a da pritom ne iritira područje oko očiju (što mi je inače bolna točka). Nakon čišćenja uslijedila je hidratacija lica (opet) Mixa Sensitive skin expert, 24hr Light Moisturising Balancing Cream, za normalnu i miješanu kožu. Krema je vrlo ugodna na koži, hipoalergena je, bez boja i parabena. Na kapke sam nanjela primer (iliti bazu po naški :) ) i to od Makeup Factory Sensitive Eye Shadow Base

Krećemo sa šminkanjem. 

Na cijeli kapak do pregiba i malo iznad nanjela sam sjenilo iz palete L'oreal True Nudes Taupe nude N3 (ono koje je označeno brojem 3 na poleđini palete), preko njega sam nanjela MAC pressed pigment Moth (u koji sam se zaljubila na prvi pogled...izgleda da ipak patim na šljokice) uz pomoć MAC Fix plus-a (njime sam našpricala kistić da spriječim pretjerano rasipanje šljokica i postignem bolji intenzitet boje i sjaja). Pigment je išao samo do pregiba. Nakon toga sam stavila crnu olovku (Beaurjois Khol & Contour ultra black) u unutašnji dio kapka (i na gornji i na donji dio) te malčice još poradila na definiciji pregiba sjenilom označenim brojem 1 iz spomenute palete. Nakon toga došao je red na maskaru (Estee Lauder Sumptuous Extreme 01 Extreme black) za koju imam samo riječi hvale, te na ljepljenje trepavica (Red Cherrys #73) u kombinaciji s Duo ljepilom (jedino kojem vjerujem da će držati). Oči su gotove i ostalo je još dovesti lice u red :) Išla sam isprobati La Roche-Posay Toleriane Teint, Hydrating Water-cream Foundation

Iako sam zadovoljna prekrivanjem koje je srednje i može se lagano nadograditi, nisam zadovoljna time što je moje lice na njega odreagiralo jakim sjajem (i ne mislim pri tom na onaj divni satenski sjaj nego na masni sjaj) tako da to nije proizvod koji bih ponovo kupila (iako sam prezadovoljna njihovom preparativnom kozmetikom). Na podočnjake je došao još jedan must have proizvod kojem sam vjerna već godinama a to je Lancome Effacernes Longue Tenue 02 Beige Sable - kod nas ih možete kupiti u samo dvije nijanse (01 i 02 , oba za svijetlu kožu). Konturiranje sam odradila mat smeđe-pepeljastim sjenilom u vrlo laganom nanosu te s vrlo malo Clinique-ovog pudera u prahu prešla T-zonu. Rumenilo je bilo Beaurjois Rose D'or br. 34. Na usnama je Kryolan Lip Rouge LC001 i preko njega L'Oreal sjajilo Glam Shine  br. 723. 

Nadam se da vam se sviđa ovaj makeup look i da sam vam barem malo olakšala potragu za kvalitetnim proizvodima. 

Do čitanja!

Zavirite u Majin blog OVDJE!

Maja Milinović Margeta




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu