Moja beauty priča

Objavljeno 11.11.2015.

Recenzija - Essence all about greys*

Danas vam donosim recenziju Essence all about - paleta sjenila. U kolekciji je 5 različitih paleta: All about vintage, bronze, nudes, roses and greys.


Ja imam all about greys paletu, pa ću se fokusirati na nju, no ovako izgledaju sve:

All about bronze

All about greys

All about nudes


All about roses


All about vintage


Mislim da sve izgledaju jako lijepo, a posebno mi se sviđaju all about bronze i all about roses.


Palete se prodaju za 34,90 kn, što je zaista dobra cijena za prilično veliku količinu sjenila koje dobijete, a u svakoj paleti nalazi se 8 sjenila. To je ujedno i odličan poklon za Božić, ako ste već počeli s kupnjom.


Pakiranje je plastično, no zapravo je dosta čvrsto. Prozirno je, što mi se sviđa jer odmah vidite sve boje koje se nalaze u paleti. S paletom nećete dobiti zrcalo ni četkicu, što za nekoga može biti negativno, no meni ne smeta, jer mi se ionako najčešće ne sviđaju četkice koje dolaze s takvim paletama i nikad ih ne koristim.


Što se tiče samih nijansi, mislim das u jako lijepe i pomoću njih možete kreirati brojne lookove. Sjenila su dosta pigmentirana i mislim da je ovo jedna od najboljih paleta koje je Essence do sada napravio (što se tiče pigmentiranosti i kvalitete).


Gornji red sjenila


Ovo su swatchevi gornjeg reda palete. Tu je bijelo mat sjenilo, koje je zapravo jako kremasto i lako se razmazuje (većina ovih sjenila je takva), jako svijetlo sivo sjenilo, najtamnije sivo u paleti i mat crno sjenilo.


Donji red sjenila


Ovdje se nalazi jako svjetlucavo bež, šampanj sjenilo, srednje sivo, sivo-smeđe sjenilo s brončanim česticama (ne, nisam dobra u opisivanju boja) i svjetlucavo crno sjenilo. Sva svjetlucava sjenila su cijela takva (a ne samo gornji sloj kako to često biva). Na swatchevima nisam koristila primer prije nanošenja sjenila na ruku.


Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Uzevši u obzir sve ovo, mislim da je ova paleta super ako volite siva sjenila i smokey eyes šminku. Jako je jeftina, a kvaliteta za cijenu je odlična. Pomoću ove palete možete napraviti mnoštvo lookova, pa je možete nositi i na putovanja kao jedinu paletu. Zbog toga svega, dajem joj ocjenu 8/10. Ocjena nije 10/10 jer ne dolazi s četkicom i ogledalom (iako meni to ne smeta) i nije LUDO pigmentirana, no pigmentacija je za cijenu odlična.


Jeste li isprobali koju od ovih paleta? Sviđaju li vam se? Koja vam je najdraža?


Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 


Posjetite me na: 

Twitteru: KellyDoe5

Instagramu: Kelly1393

Facebooku: Fashion Jabber

Pinterestu: Nika Kovačev

Mail: someone1393@gmail.com 

Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com


Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 


Nika Kovačev


* Ovaj post sadrži PR proizvode 

* Slike preuzete s Essence web stranice





Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Popularno na blogu