Moja beauty priča

Objavljeno 28.10.2015.

Moji najdraži komadi nakita

Ne nosim nakit puno ni često, no kad nađem nešto što mi se sviđa, trudim se to uvrstiti u svoj stil. Prije sam stalno nosila naušnice, no iz nekog sam razloga prestala.


No, danas vam donosim neke od najdražih narukvica, ogrlica i jedan prsten. Uživajte!

1. Cvijetna ogrlica

Ako nosim nakit, to je gotovo uvijek ogrlica, i to najčešće upravo ova. Dobila sam je nekad u proljeće i od onda je nosim jako često. Ima jako lijepe boje koje nije teško stilizirati, jako je nježna, no i dalje je ‘statement’ ogrlica, što mi se jako sviđa. Sam lančić je zlatne boje, kao i cijela baza ogrlice, no lančić je malo potamnio, iako me to ne sprečava da nosim ovu ogrlicu. Ne volim je baš nositi na golu kožu, jer je malo pikava, i povremeno me koža od nje svrbi, već je nosim na neke majice i haljine i veste s manjim izrezom oko vrata, tako da je ogrlica zapravo na tkanini, i najčešće je nosim s jednobojnom odjećom kako bi čim više došla do izražaja.

2. Crna cvijetna ogrlica

Ovo je jedan od ljepših komada koje posjedujem, a volim ga nositi s nešto formalnijom odjećom. Mislim da izgleda jako sofisticirano, nije pretjerano, a opet nekako podigne cijeli outfit. Ogrlica je napravljena od 5 krugova od metala s posebnom teksturom, prošarana poput čipke s cvjetovima, a u sredini svakog cvijeta nalazi se cirkon. Mislim da je ovo jako lijepa i nježna ogrlica i volim je nositi.

3. Ogrlica s lažnim biserima

Ovu sam ogrlicu dobila za rođendan nekad u osnovnoj školi (možda čak u nižim razredima osnovne škole) i zbilja sam je smatrala najružnijom ogrlicom na svijetu. Izgledala mi je staromodno, kao nešto što bi nosila baka i nešto što nikako nije bilo za nekoga mojih godina. No, u posljednje vrijeme zapravo jako volim ovaj komad nakita. Jako mi se sviđa što je tako visoko i uzak oko vrata, mislim da je vrlo delikatan i da može poboljšati gotovo bilo koju odjevnu kombinaciju. Zato sam si obećala da ću ovu ogrlicu staviti na vidljivije mjesto i tako je češće nositi.

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


4. Avon sat

O ovom sam satu govorila na svom osobnom blogu u postu My September Favorites. To je prva, a i jedina velika stvar koju sam zaradila radeći kao Avon Lady i, osim što sam na taj komad ponosna zbog toga, zaista mi se sviđa. Mislim da je jako lijepih, a suptilnih boja i nije ga teško uklopiti u outfit. Ovu boju obožavam, iako nisam sigurna točan naziv za nju na hrvatskom jeziku, no već neko vrijeme je to moja najdraža boja, i bez obzira na to što je ljeto prošlo, i dalje je nosim. Sat ima i zlatne detalje i, iako nisam obožavatelj zlata, mislim da ovdje to savršeno funkcionira. Nisam sigurna može li se reći da je sat komad nakita, no za mene jest, budući da se nikad ne sjetim pogledati koliko je sati na njemu, nego uvijek tražim mobitel.

5. Ljetna narukvica

Ovu sam narukvicu kupila na prvom ljetovanju sa svojim dečkom, tako da mi je zbog toga posebno draga. Opet je iste (tirkizno, menta, plavo-zelene) boje, pa vidite koliko volim ovu boju, a i kamen tirkiz (iako ne vjerujem da je na ovoj narukvici pravi). Narukvica je vrlo morska jer ima, ne samo tirkiz, već i metalne privjeske s urezanim oblicima školjki. Trenutno ne nosim ovu narukvicu, jer je zbilja ljetna, no nosit ću je opet čim prođe zima.

6. Šarene narukvice

Prije dvije godine krenula sam na Zumbu i jako mi se svidjelo. Nakon nekog vremena imali smo prezentaciju pa nam je bilo rečeno da se obučemo u skladu sa Zumbom. Budući da nisam imala pojma što to znači, Google mi je bio spas, i taj sam stil jako zavoljela. Vrečasta odjeća, jarke i fluorescentne boje, mnogo šarenog nakita… mislim da je to jako zabavan look. Tako i dan danas povremeno nosim svoje Zumba narukvice i ne, ne sve zajedno. Obično gledam koje boje odgovaraju uz odjeću koju nosim u tom trenu.

7. Prsten

Da, opet ista boja i isti kamen. I prstenje je, kao i naušnice, nekad bilo nešto što sam uvijek nosila i to najčešće srebrne. No, u zadnje vrijeme nije tako. Ponekad mi se neda nositi prstenje, ponekad zaboravim staviti prsten, ponekad ne odgovara uz ostatak outfit, no ovaj nekako uvijek uspije poboljšati cijeli outfit. Ne nosim ga često, jedino kad mislim da trebam nešto da malo podigne moj look i ovaj prsten to uvijek uspije. Definitivno moj najdraži prsten.

I to je to od mojih najdražih komada nakita! Koji su vaši? Koji od mojih vam se najviše sviđa? Želite li više modnih postova u budućnosti?
Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Facebooku: Fashion Jabber
Pinterestu: Nika Kovačev
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj