Moja beauty priča

Objavljeno 05.08.2015.

Ljetni večernji makeup & mini review

Danas vam donosim 2u1 post s jednostavnim, a lijepim ljetnim make up lookom i mini reviewom jedne maskare u usporedbi s mojom najdražom maskarom.


Evo što sam koristila kako bih postigla ovaj look:

Prvo sam nanijela Garnier BB kremu Light/clair na lice i vrat koristeći prste. Zatim sam Avon korektor (Fair) nanijela ispod očiju i na T-zonu, kao i na nekoliko prištića koje sam imala tog dana i preko svega toga nanijela malo pudera u kamenu Manhattan Compact powder u nijansi 75 beige

Nakon toga sam uzela primer za sjenilo Makeup Revolution Focus&Fix i nanijela ga na kapke. Makeup Revolution bronzerom u nijansi Medium Matte sam malo izdefinirala lice, nanijevši ga na obraze, sljepoočnice i čelo. 

Za oči sam koristila Essential mattes Redemption paletu Makeup Revolutiona. Za cijeli kapak kombinirala sam 3. i 4. boju, petu sam koristila za pregib kapka, šestu kako bih napravila blagi smokey efekt na vanjskom dijelu kapka. Prvu, najsvjetliju boju, koristila sam ispod obrva i na unutarnjem kutu oka, a zatim sam uzela pojedinačno sjenilo Beauties Factory broj 424 (lijepa narančasta boja), i nanijela sam ga na pregib kapka i na donji kapak ispod trepavica.

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Nakon toga sam gornji kapak obrubila Alverde eyelinerom u nijansi 01 Schwarz i Essence kajal olovku 04 White nanijela na donji kapak.

Na lijevom oku sam koristila uobičajenu maskaru Maybelline the Colossal Volum' express Smoky Eyes, a na desnom vodootpornu maskaru L'Oreal Lash Architect 4D False lash effect. Na slici gore možete vidjeti rezultate. Na lijevo vidite L'Oreal, koji je moje trepavice učinio dosta dugima, no nisu dobile previše volumena. Na desno je Maybelline, od koga sam dobila i volumen i duljinu (iako ne dramatičnu kao kod L'Oreala). 

Budući da prirodno imam dosta duge trepavice, Maybelline će ostati moja najdraža maskara, jer tražim maskare koje mi daju volumen, a ne dužinu. Isto tako, budući da je L'Oreal vodootporna formula, očekivala sam maskaru koja će biti malo tvrdoglavija za skidanje, ali skinula sam je gotovo isto kao i Maybelline, koja nije vodootporna. Ni jedna od njih se nije razmazala, niti sam ispod kapaka imala kakve tragove maskare. Konačni dojam je da bih L'Oreal preporučila ukoliko tražite maskaru koja jako produljuje trepavice, a gustoću imate prirodnu. U suprotnom, Maybelline maskara me uvijek iznova oduševljava i preporučila bih je svakome.

Look sam upotpunila nanošenjem rumenila na obraze (koristila sam Essence silky touch blush u nijansi 10 adorable), kao i highlighter (Essence soo glow! cream to powder highlighter u nijansi 10 look on the bright side) i nanošenjem MAC Brave ruža (satin finish)

I to je to! Sviđa li vam se? Koji je vaš „go-to“ ljetni večernji look? 
Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Pinterestu: Nika Kovačev
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu