Moja beauty priča

Objavljeno 24.09.2015.

Jesenski makeup look

Danas vam donosim novi makeup look. Dok sam pisala post o svojim paletama sjenila, shvatila sam da ne koristim neke prekrasne boje koje imam. Zato sam, za svoj izlazak u petak, odlučila napraviti makeup koristeći L'Oreal Paris Color Harmony tailor-made paletu.


Krenimo! Ovo su proizvodi koje sam koristila:

Nakon što sam očistila lice i nanijela kremu, na lice sam stavila Maybelline New York Affinitone perfecting & protecting foundation with vitamin E tekući puder u nijansi 03 Light Sandbeige. Taj puder volim nanositi prstima, ostaviti nekoliko minuta, a onda blendati vlažnom spužvicom za šminku. Nakon toga sam stavila Avonov tekući korektor na područje ispod očiju, oko nosnica i na neke nedostatke koje sam imala na licu tog dana. Zatim sam lice ‘oblikovala’ Makeup Revolution London Bronzerom u nijansi Medium Matte, nanoseći ga Essence blusher četkicom ispod obraza, na sljepoočnice, čelo i malo po čeljusti.

Zatim sam, koristeći veliku četkicu za puder, na cijelo lice nanijela Manhattan clearface puder u kamenu u nijansi 75 beige, dok sam pritom izbjegavala područje ispod očiju, na kojem sam koristila jako svijetli puder od Essencea 2in1 make-up & powder u nijansi 10 soft beige, a nanosila sam ga spužvicom za šminku. Na obrazima sam koristila rumenilo iz iste palete kao i sjenila- True Match Blush, koje je lijepe breskva-roze boje s mrvicu terakote. A sad krenimo s očima.

Prvo sam na kapke nanijela primer Makeup Revolution London Focus & Fix eye primer pomoću aplikatora iz samog proizvoda i blendala ga prstima, a zatim sam počela nanositi slijedeće boje:

Prvo sam, koristeći blender četkicu nanijela treću, zlatnu boju u pregib kapka, blendajući dok mi se nije sviđalo kako izgleda. Nakon toga sam, koristeći običnu četkicu za sjenila nanijela drugu, brončanu boju na kapak, izbjegavajući unutarnji kut oka i pokušavajući biti što preciznija, a onda sam izblendala sve rubove istom četkicom za blendanje. Zatim sam, koristeći smoky eyes četkicu, u vanjski kut oka dodala prvu, maslinastu boju, a zatim i petu, najsvjetliju boju u unutarnji kut oka. Iste sam boje koristila i na donjem kapku i to maslinastu u vanjskom kutu, brončanu u sredini i najsvjetliju boju u unutarnjem kutu oka.

Oči sam dovršila tako što sam nanijela Alverde Naturkozmetik Eyeliner u nijansi 01 Schwarz i napravila mali cat-eye look; i svoju novu najdražu kombinaciju maskara: prvo L'Oreal Paris Lash Architect 4D za duljinu, a zatim Maybelline New York the Colossal Volum' Express Smoky Eyes mascara u nijansi Smoky Black za volumen trepavica.

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Zatim sam popunila obrve koristeći Essence eyebrow stylist set i Essence eyeliner četkicu, a na kraju sam nanijela MAC ruž u nijansi Myth, a preko toga Essence sjajilo u nijansi 08 Glamour To Go.

Ovako je to izgledalo na kraju:

Sviđa li vam se moj look? Ja sam se zaljubila u ovu paletu i mislim da je brončana nijansa prekrasna! Koji je vaš najdraži jesenski makeup look? 
Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Facebooku: Fashion Jabber
Pinterestu: Nika Kovačev
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu