Moja beauty priča

Objavljeno 04.11.2015.

Cover your gray recenzija*

Danas vam donosim recenziju 2 Cover your gray proizvoda. Prošlo je već više od tjedan dana otkako sam dobila ove proizvode na recenziju od Essencea (i ovim putem im se zahvaljujem), vrijeme je da vam kažem nešto o njima.


Ne, ja nemam sijedu kosu (ipak imam samo 22 godine), no proizvode sam dala mami i ona ih je isprobala umjesto mene (zapravo sam ih ja isprobala na njoj) te mi je dala svoje mišljenje o njima. Nakon nanošenja, proizvode je na kosi imala dva i pol dana prije pranja. Pa krenimo!

1. Cover your gray 2-in-1 applicator

Ovaj proizvod ima dvije strane. Jedna izgleda poput četkice za maskaru, a druga poput aplikatora za sjajilo za usne. Cijena ovog proizvoda je (koliko sam uspjela naći na internetu) 54,99 kn. Ja sam taj proizvod dobila u nijansi Medium brown, no mislim da na pakiranju ne piše koje su ostale nijanse dostupne (pretpostavljam da su iste kao i kod drugog proizvoda o kojem ću govorit i- medium brown, dark brown i black).

Strana koja izgleda kao maskara trebala bi se koristiti za sijede vlasi, a strana poput aplikatora za sjajilo za korijen, odnosno izrast kose. Sam proizvod je za svaku stranu isti, ima iste sastojke. Obje strane se nanose u kratkim pokretima, zatim se kosu treba počešljati i ostaviti da se osuši. Ja sam odmah pomislila da je formula previše mokra za kosu, no proizvod je zapravo obavio dosta dobar posao. Moja mama ima kratku kosu, pa nisam mogla u potpunosti testirati sve proizvode, zato vam ne mogu reći kako to izgleda na dugoj kosi i nestaje li na dugoj kosi nakon češljanja, no na kratkoj mi se učinak sviđa. 

Ipak, ona je kosu bojala relativno nedavno, pa još nije imala sijede, već je samo imala maleni dio oko uha na koji se boja nije dobro primila, pa sam samo na tom mjestu mogla testirati proizvod. Evo kako je to izgledalo na mojoj mami (slika lijevo je prije, a desno poslije nanošenja):

Nakon što sam proizvod nanijela, počešljala sam maminu kosu i djelovalo je kao da će se sve slijepiti i početi se perutati. Ipak, nakon što se osušilo, kosu sam još jednom počešljala i bilo je super. Vlasi se nisu slijepile, kosa nije bila ljepljiva pod prstima, a ni boja se nije skidala na prste prilikom diranja, što me zaista iznenadilo. Mamu sam pitala što ona misli i nije osjećala kao da ima nešto u kosi, nije bilo ljepljivo, nije se skidalo i bila je zadovoljna.

Zato mislim da je ovaj proizvod odličan za takve popravke. Ipak, ako želite popraviti cijelu kosu, odnosno izrast, mislim da bi van trebala cijela vječnost, a i proizvoda nije mnogo, pa mislim da ga ne bi bilo ni dovoljno za cijelu kosu više od jednom ili dva puta. Osim toga, vjerojatno bi vam trebao još netko pomoći oko nanošenja na cijelu kosu. No, za popravke ili ako imate dugu kosu i razdjeljak pa ga želite popraviti - ideja mi se jako sviđa!

Još jedna slika nakon nanošenja:

Moja ocjena za ovaj proizvod je 4/5 jer nije praktičan za nanošenje na cijelu kosu.

2. Cover your gray professional

Ovo je proizvod koji jako podsjeća na ruž za usne. Na pakiranju piše da je proizvod vodootporan i koristi se za brze popravke na sijedoj kosi, kao i da nije potrebna voda, lijepo se blenda i možete duže izdržati između bojenja. Dostupan je u 3 nijanse - medium brown, dark brown i black. Ovaj proizvod ne postoji za svijetlu kosu, no opet, ljudi s svijetlom kosom i nemaju tolike probleme sa sijedom kosom. Cijena je 84,99 kn (ponovno ne sasvim provjerena informacija).

Pročitaj još tekstova od blogerice Nike Kovačev


Ja sam i ovaj proizvod dobila u medium brown nijansi. Boja je na malo ‘toplijoj’ strani, no nije ni previše crvena ni previše narančasta, tako da mislim da odgovara u većini slučajeva. Miriše pomalo kao pastelne boje, no miris nije intenzivan, pa ni to nije problem.

Upute za nanošenje: nanesite direktno na područje koje želite popraviti. Cover your gray professional će se lijepo stopiti s postojećom bojom kose. Jednostavno operete šamponom za kosu kako biste proizvod isprali s kose. 

Budući da moja mama ima kratku kosu, ovaj proizvod na njoj nisam mogla pravilno testirati. Probala sam, no nije bilo učinkovito. Ovaj mi proizvod djeluje kao da je malo više ljepljiv nego prvi koji sam spomenula, i da možda ne bi tako dugo ostao na kosi. 

Za ovaj proizvod ne mogu dati objektivnu ocjenu, no dala bih mu 3/5.

I to je to! Što mislite o ovim proizvodima? Jeste li isprobali neki od njih? Jeste li isprobali nešto slično? 

Ako imate bilo kakve želje za teme budućih postova, slobodno mi javite (sve moje društvene mreže navedene su malo niže). 

Posjetite me na: 
Twitteru: KellyDoe5
Instagramu: Kelly1393
Facebooku: Fashion Jabber
Pinterestu: Nika Kovačev
Mail: someone1393@gmail.com 
Moj blog na engleskom jeziku (ovaj post je tamo objavljen): beautypeptalk.blogspot.com

Nadam se da ćete me nastaviti pratiti! 

Nika Kovačev

*Ovaj post sadrži PR uzorke




Povezani sadržaj








Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Najčitanije

Popularno na blogu