Moja beauty priča

Moja beauty priča
Jesenski nail art i nekoliko savjeta

Jesenski nail art i nekoliko savjeta

Ovaj tjedan sam htjela napraviti jesenski dizajn i imala sam dizajn u glavi, no kad sam ga završila, nije mi se sviđao pa sam ga cijelog izbrisala i počela tražiti inspiraciju na Pinterestu. Tako sam osmislila novi dizajn koji ću vam sada pokazati i jako mi se sviđa, a nadam se da će se i vama. U postu se nalazi i nekoliko savjeta, pa krenimo!

Jesenski makeup look

Jesenski makeup look

Danas vam donosim novi makeup look. Dok sam pisala post o svojim paletama sjenila, shvatila sam da ne koristim neke prekrasne boje koje imam. Zato sam, za svoj izlazak u petak, odlučila napraviti makeup koristeći L'Oreal Paris Color Harmony tailor-made paletu.

Moja kolekcija šminke: Palete sjenila

Moja kolekcija šminke: Palete sjenila

Šminkom se ne bavim profesionalno, pa tako nemam mnogo proizvoda. Ipak, za nekoga tko je na početku blogerske karijere i šminka isključivo sebe, smatram da imam i više nego dovoljno. Mislim da sjenila zaista mogu pomoći u šminkanju i dobrom izgledu, samo ih treba znati koristiti, a tutorijala je na internet bezbroj, tako da to više nije nikakav problem.

Moja rutina za njegu kože

Moja rutina za njegu kože

Na dnevnoj bazi ne koristim mnogo proizvoda, jer se trudim da moja njega kože bude što prirodnija, no povremeno volim koristiti poneki proizvod kako bih zaista očistila/hidratizirala/ugodila svojoj koži. Budući da ne koristim mnogo proizvoda, spojit ću jutarnju i noćnu rutinu u jedan članak.

Eveline Cosmetics Akcelerator tamnjenja - recenzija

Eveline Cosmetics Akcelerator tamnjenja - recenzija

Znam da je ljeto skoro pri kraju, već mi i nedostaje, no ipak bih htjela podijeliti jedan proizvod (odnosno dojmove o njemu) s vama. Možete ga kupiti sada, ili čekati do idućeg ljeta, no nadam se da ćete biti oduševljeni kao i ja.

Trikovi za njegu noktiju!

Trikovi za njegu noktiju!

Već znate da volim nokte i lijepi nail art, no da bih mogla napraviti lijepi nail art, moram voditi brigu o svojim noktima, kožici oko noktiju i rukama. Ništa ne može izgledati lijepo na suhim rukama s ružnim zanokticama i na ispucalim noktima. Zato ću s vama podijeliti svoje tajne njege noktiju koje sam otkrila tijekom godina.

Essence četkice - recenzije

Essence četkice - recenzije

Jeste li primijetili kako je Essence Cosmetics poboljšao svoje proizvode? U posljednje vrijeme proizvode zaista zanimljive stvari i ništa nije loše kvalitete, kako je prije možda i bilo, a cijena je uglavnom ostala ista. Ja sam impresionirana!

Trik za puknuti nokat - testirano!

Trik za puknuti nokat - testirano!

Već nekoliko godina imam problem s pucanjem nokta na palcu (sa strane bih imala malu pukotinu kojom bih obično zapela za odjeću, deku, kosu…) i kad bi se to dogodilo, nokat bih morala odrezati ili rašpati do stanja grozote. Nikad ne znam što je uzrok pucanju, već se to dogodi samo od sebe kad nokat naraste do određene mjere. Budući da ne znam kako to spriječiti, odlučila sam naći način kako to popraviti kad se već dogodi.

Ljetni večernji makeup & mini review

Ljetni večernji makeup & mini review

Danas vam donosim 2u1 post s jednostavnim, a lijepim ljetnim make up lookom i mini reviewom jedne maskare u usporedbi s mojom najdražom maskarom.

Sadržaj moje trobe za plažu

Sadržaj moje trobe za plažu

Danas vam donosim post o sadržaju moje torbe za plažu. Konačno sam stigla na more u petak, a za mene more je plivanje, sunčanje, kokteli i izlasci! No, danas ćemo se fokusirati na dio o plaži i što nosim sa sobom.

1234 Sljedeća stranica »


Moja beauty priča je modni blog na kojem ćete redovito pronalaziti savjete, prijedloge, inspiracije te sve ono što možete zamisliti, a odnosi se na svijet mode i šminke, ljepote i njege. 

Popularno na blogu