Kuham i snimam

Objavljeno 15.10.2021.

Veganske čokoladne palačinke

Ako ste u potrazi za brzim i zdravim receptom za čokoladne palačinke, neka ovo bude vaš izbor za najfinije veganske palačinke.


Sastojci:
Heljdino brašno - 200g
Bademovo mlijeko - 400ml
Laneno jaje - 1 žlica
Himalajska sol - 1 žličica
Javorov sirup - 2 žličice
Veganski keksi
Veganski čokoladni komadići
Šlag od kokosa

Postupak:
- Pomiješati brašno, mlijeko, laneno jaje, sol i javorov sirup.
- Smjesu pecite na kokosovom ulju, sve dok ne poprimi zlatnu boju. 
- Na gornju stranu palačinke dodajte čokoladne komadiće, okrenite ju i pecite još minutu. 
- Servirajte s kokosovim šlagom i izmrvljenim veganskim keksima.


Još praktičnih savjeta potražite na: 

Helena Malogorski




Povezani sadržaj








Kuham i snimam je kulinarski blog na kojem redovito možete čitati nove tekstove o gastronimskim delicijama.

Najčitanije

Popularno na blogu