Objavljeno 28.04.2020.

Što trebate znati ako razmišljate o transplantaciji kose u Turskoj

Tijekom godina, Turska je stekla reputaciju odredišta za postupke transplantacije kose. Širok opseg transplantacije kose u Turskoj postao je rješenje za one suočene s neugodnosti gubitka kose.

Najčešći oblik gubitka kose - androgena alopecija, pogađa preko 50 posto odraslih muškaraca i 40 posto žena. Procjenjuje se kako ćelavost pogađa oko 80 posto muškaraca tijekom života, a njih 30 posto se susreće s tim problemom prije 30-te godine.

Svi koji razmišljaju o transplantaciji kose trebaju provesti temeljnu analizu klinika jer ih zahvaljujući ulaganjima od strane vlade i privatnih investitora u Turskoj ima mnogo.

Neophodno je istražiti liječnički tim jer će oni biti medicinska ekipa koja će biti uz vas od prvog sastanka do zadnjeg pregleda. Zdravlje vam treba biti na prvom mjestu pa nemojte da vas privuku niske cijene u velikoj konkurenciji..

Osim medicinskog postupka, ono što plaćate kao inozemni posjetiti u paketu može uključivati i transfer s aerodroma i nazad, hotelski smještaj i usluge prevoditelja.

FUE tehnika je manje invazivna od ostalih postupaka, a uključuje pojedinačno izdvajanje folikula dlake iz područja davatelja (vašeg) ostavljajući manje ožiljke od ostalih tehnika.

Kako ne uključuje šavove, vrijeme oporavka nakon operacije je skraćeno i pacijent se može vratiti normalnom svakodnevnom životu brzo.

5 klinika za transplantaciju koje trebate uzeti u obzir:

CapilClinic
Tim plastični i estetski kirurg s više od devet godina iskustva.

Dr Tayfun Oğ​uzoğ​lu Clinic (DrT clinic)
Jedan od prvih kirurga koji se odlučio za metodu FUE. Ima više od 20 godina iskustva i redovito sudjeluje na međunarodnim konferencijama.

Dr. Muttalip Keser Clinic
Nova medicinska ustanova u Istanbulu s više od 10 godina iskustva i više od 1.000 odrađenih tretmana.

Asmed Clinic
Klinika za transplantaciju osnovana 2001. godine.

Dr. Serdar Gö​krem Clinic
Klinika se nalazi u Ankari i nudi ručne FUE postupke koji obećavaju prirodan rezultat.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj