Objavljeno 21.08.2019.

Zelena je hit boja ove jeseni i zime

Svoju novu kolekciju za jesen/zimu, Zara je posvetila hit boji ove zime, a to je zlatna u svim nijansama. Dok je najveći hit tamnozelena.

Zavirili smo u bogatu zarinu ponudu i izdvojili najbolje komade u jednoj od najtraženijih boja ove jeseni i zime, jer zelena je apsolutna kraljica među boja.

Dio Zarine ponude s cijenama provjerite u galeriji.

Foto: zara
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj