Objavljeno 24.06.2020.

Zašto bi trebala početi prakticirati jogu za lice?

Dobra rutina njege lica ne sastoji se samo od umivanja, pranja, pilinga i mazanja lica. Kako bi kožu održali svježom, trebate se baviti jogom za lice.

Pri tome vas ne mora brinuti nedostatak fleksibilnosti jer je joga za lice jednostavna. Sastoji se ponavljajućih vježbi koje pomažu jačanju mišića lica. Joga lica poboljšava cirkulaciju krv te sprječava prerano starenje. Uz to pomaže u oslobađanju napetosti u ramenima.

Vježbe su poprilično jednostavne, ali ih je važno redovito raditi kako bi imale učinak. Joga lica je prirodno rješenje za povrat mladolikog izgleda.


Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Linda Mark 29.06.2020.:

KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE

Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite od raznih kreditnih tvrtki, kako privatnih, tako i korporativnih, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da mu možete vratiti novac na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nema kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš zajam.
Nude sve vrste kredita koje nude
Kratkoročni zajam (5_10 godina)
Dugoročni zajam (20_40)
Zajam za medijski termin (10_20)
Oni nude zajam poput
Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita .......
Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla
Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd
Email .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu. Gospođa Linda McDonald usmjeravam vas Sretno ................... ....

milir 25.06.2020.:

[ Work At Home For USA ]
My friend’s step-mother makes $65/hour on the computer. She has been fired for seven months but last month her check was $8471 just working on the computer for a few hours.
Go On ☛­­L­­i­­f­­e­­s­­t­­y­­l­­e­­s­­R­­e­­v­­i­­e­­w­­.­­c­­o­­m

milir 25.06.2020.:

KomentirajNajčitanije

Popularno na blogu