Objavljeno 27.09.2018.

Wedding EXPO od ove jeseni na Zagrebačkom Velesajmu

Nakon šest godina i 12 iznimno uspješnih i sjajno posjećenih sajamskih manifestacija, Wedding EXPO se iz Westgate Shopping Cityja seli na Zagrebački Velesajam.

Trinaesti po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji, ove jeseni će se održavati od 26. - 28. listopada u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma. 

Apsolutno sve što je potrebno za najsretniji dan u životu posjetitelji će pronaći na ovom sajmu - zlatari, slastičari, ugostitelji, snimatelji, fotografi, cvjećari, dizajneri papirne galanterije, vizažisti, frizeri, bendovi i još mnogi drugi predstavit će se u najboljem izdanju, a već najavljuju i atraktivne sajamske popuste. 

Buduće mladenke najviše će zanimati vjenčanice i svečane haljine, a njih će doista biti u izobilju - veliki broj uglednih salona izložit će najnovije kolekcije u kojima će se pronaći modeli za svačiji modni ukus, stas, stil odijevanja i, što je najvažnije, za svačiji džep!

'Golem broj izlagača i besplatan ulaz za sve posjetitelje naši su najveći aduti! Ovaj Wedding EXPO biti će poseban po mnogo čemu: od nove lokacije do brojnih novih izlagača i pratećih događanja. Odličan interes publike osjećamo već sada kroz brojne upite pa s mnogo entuzijazma pripremamo sajam i očekujemo rekordnu posjećenost.' - kaže vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma Dea Olup.

Detalje o nadolazećem sajmu vjenčanja možete pratiti putem Facebooka.

PR članak

Povezani sadržajKomentiraj