Objavljeno 06.05.2020.

Učinkovita njega lica uz roler masažera od žada

Jedna od učinkovitih metoda u njezi kože lica i zadržavanju mladolikog izgleda je masaža lica pomoću rolera od kamena žada.

Žad ima glavnu ulogu u ovoj masaži, a masaža lica djeluje opuštajuće na cijelo tijelo. Praktični roler na kojem se s dvije strane nalazi po jedan kamen žada - jedan veći i jedan manji, aktivira limfni sustav i smanjuje natečenost lica. 

Poludragi kamen žad je iz istočnjačke kulture polako prešao i u zapadnjačku kulturu. Masaža rolerom od žada poboljšava protok krvi u licu te učvršćuje mišiće lica. Tako djeluje na usporavanje pojava bore i vidljivo smanjuje podočnjake.

Bitno je napomenuti kako bi masažer od žada bio djelotvoran, potrebno ga je držati u hladnjaku.

Redovitom masažom lica ovim rolerom smanjuje se i pojava prištića na području 'U zone', donosno području oko usana i donje čeljusti.

Roler se može koristiti ujutro i navečer, na čisto lice je potrebno nanijeti serum i spremni ste za masažu. Široki kamen koristite za masažu obraza i vrata,  uži za područje oko očiju i usta. Nakon masaže, lice namažite kremom.

Foto: freepik
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

lawas42312 21.08.2020.:

★I just got paid $6784 working off my laptop this month. And if you think that's cool, mydivorced friend has twin toddlers and made over $9k her first month. It feels so goodmaking so much money when other people have to work for so much less. This is what Ido,:Joine now....... COPY ► Www.Worksstar.com

Komentiraj
Popularno na blogu