Objavljeno 18.12.2019.

U haljini sa šljokicama ćeš zablistati na svakoj blagdanskoj zabavi

U najljepšem smo mjesecu u godini i sezoni blagdanskih domjenaka, zabava i partija kada je haljina sa šljokicama jedan od prigodnih izbora.

Upravo je prosinac mjesec kada je kupovina haljine sa šljokicama opravdan izbor. Mnoge dame rado biraju haljine sa šljokicama kako bi zablistale u blagdanskoj sezoni zabava.

Šljokice su efektan dodatak uz koji je nemoguće ne zablistati gdje god da se pojavite. Haljina sa šljokicama je sama po sebi dovoljno upečatljiva pa nemojte pretjerati s ostalim dodacima.

U galeriji smo izdvojili bogatu ponudu haljina sa šljokicama iz Zare.

Foto: zara
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj