Objavljeno 29.11.2019.

Super vježba za smanjenje trbuščića

Jedna vježba za ravan trbuh može se raditi u poziciji koja vama odgovara - ležeći, stojeći, sjedeći, a njezina tajna je u pravilnom disanju. S ovom vježbom možete zaboraviti na dosadne trbušnjake.

Vježba isisavanja trbuha smatra se najjednostavnijom vježbom za smanjenje trbuščića, a sve što trebate je pravilno disati.

Ovom se vježbom aktiviraju i najdublji abdominalni mišići dok izvodite kontrakcije. Osim što isisava trbuh, pomaže i stabilizirati kralježnicu.

Vježbu isisavanja trbuha idealno je raditi na prazan želudac, a pozu u kojoj ju želite izvoditi izaberite sami. Potrebno je duboko udahnuti pa izdahnuti jako da se trbuh 'prilijepi' za kralježnicu.

Za početak trbuh držite uvučenim 15 sekundi pa dalje kako napredujete do 60 sekundi uz plitke udisaje ako je potrebno.

Najlakša verzija vježbe isisavanja trbuha je u ležećem položaju, a kada budete spremni za težu verziju raditi ju možete klečeći na koljenima i dlanovima ili sjedeći na pilates lopti.

U videu pogledajte kako pravilno izvoditi vježbu:


Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 08.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj