Objavljeno 29.11.2019.

Super vježba za smanjenje trbuščića

Jedna vježba za ravan trbuh može se raditi u poziciji koja vama odgovara - ležeći, stojeći, sjedeći, a njezina tajna je u pravilnom disanju. S ovom vježbom možete zaboraviti na dosadne trbušnjake.

Vježba isisavanja trbuha smatra se najjednostavnijom vježbom za smanjenje trbuščića, a sve što trebate je pravilno disati.

Ovom se vježbom aktiviraju i najdublji abdominalni mišići dok izvodite kontrakcije. Osim što isisava trbuh, pomaže i stabilizirati kralježnicu.

Vježbu isisavanja trbuha idealno je raditi na prazan želudac, a pozu u kojoj ju želite izvoditi izaberite sami. Potrebno je duboko udahnuti pa izdahnuti jako da se trbuh 'prilijepi' za kralježnicu.

Za početak trbuh držite uvučenim 15 sekundi pa dalje kako napredujete do 60 sekundi uz plitke udisaje ako je potrebno.

Najlakša verzija vježbe isisavanja trbuha je u ležećem položaju, a kada budete spremni za težu verziju raditi ju možete klečeći na koljenima i dlanovima ili sjedeći na pilates lopti.

U videu pogledajte kako pravilno izvoditi vježbu:


Foto: pixabay
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

HOPfoi pol 17.02.2020.:

GOVORITE MOJE TESTIMONE, DOBRO DAN MOJI LJUDI HRVATSKE

ISPITIVANJE O KAKO DOBIO SAM ZAJEDNIK DA KUPIM KUĆU OD NEKRETNINSKOG I KUPNJNOG DRUŠTVENOG PODUZEĆA POZOVIO je gradsku banku. Danas sam VELIKA SRETNA I BOG blagoslivljam gradsku banku
,
Zovem se Katica Dolazim iz HRVATSKE i zadnjih 5 mjeseci tražim originalnu kreditnu tvrtku za kupnju kuće
sve što sam dobio bila je gomila prevare koje su me natjerale da im vjerujem i na kraju
dana, uzeli su mi novac ne dajući ništa zauzvrat, sve
nada mi se izgubila, zbunio sam se i frustrirao, nikad nisam htio imati bilo kakve veze s tvrtkama koje daju kredite na internetu, pa sam otišao posuditi nešto novca od
prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći to
ona poznaje tvrtku za zajam koja mi može pomoći u bilo kojem iznosu zajma
potreban mi je s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
zajam od njih, usmjerila me prema tome kako se prijaviti za kredit, jesam
baš kao što mi je rekla, prijavila sam se s njima na Email: (citybankloan123@gmail.com) Nikad nisam vjerovala, ali pokušala sam i na svom
najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
Opet sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu na takvom zajmu
tvrtke poput ove još uvijek postoje na ovim prijevarama na svim mjestima,
molim vas da savjetujem svima koji trebaju kredit
 (citybankloan123@gmail.com) nikada vas neće iznevjeriti, i
vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo kontaktirajte (citybankloan123@gmail.com) danas i od njih dobijte svoj zajam, Bog blagoslovi tvrtku za kredit gradske banke za njihovu stvarnu ponudu zajma.
 Obavezno kontaktirajte tvrtku za izdavanje gradske banke zbog svog zajma jer sam kredit bez uspjeha dobio od ove tvrtke.

MariA aLice 08.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj