Objavljeno 11.01.2018.

Pogreške koje obično radimo kada je u pitanju donje rublje

Zapravo je vrlo jednostavno otići u dućan i kupiti novo donje rublje, ali i tu postoje greške koje se mogu potkrasti. Jednako tako i u održavanju istoga.

Vjerovali ili ne donje rublje zahtjeva posebnu pažnju jer iako je skriveno ispod odjeće jako je važno za vaše zdravlje, a dalo bi se reći i za oči vašeg partnera.

Grudnjak


Vrlo je važno da si kupite adekvatan grudnjak koji će pravilno držati vaše grudi, jer jednom kako mušići grudi popuste teško da će ikad više biti utegnuti. Osim toga kupujte si uvijek dvije različite veličine grudnjaka. Jedna veličina vam treba za skoro cijeli mjesec, dok vam druga veličina treba za one dane u mjesecu jer se u tim danima grudi povećavaju.

Nikad nemojte samo jedan omiljeni grudnjak nositi, oprati, osišiti pa opet nositi. Tako ćete svoj omiljeni grudnjak brzo unišiti.

Osim svega navedenog nikad, ali nikad nemojte grudnjak prati u perilici. Budete li ga prali ručno, zadržat će svoj oblik i produljiti ćete mu vijek trajanja.


Gaćice


Nemojte kupovati premalenu veličinu gaćica. Nemojte si stvarati nepotrebnu nelagodu, stezanjem i urezivanjem u kožu. Važno je da gaćice budu udobne!

Foto: pexels
M.D.

Povezani sadržajKomentiraj