Objavljeno 06.01.2017.

Muškarci se usaglasili: Žene najprivlačnije ste im kad OVO obučete!

Muški i ženski ukusi vrlo se razlikuju. Čak štoviše, muškarci ne robuju trendovima i nije im niti najmanje bitno ukoliko žena nosi neku markiranu odjeću, jer oni vole ovo...

Naravno da su sve gotovo svi muškarci složili kako ženu najviše vole vidjeti golu, no ipak kad je u pitanju odjeća postoji nešto što im je ipak najdraže.

Najnovije istraživanje pokazalo je kako muškarci upravo ovo vole kada vi obučete:

- Uska suknja do koljena - pogotovo ukoliko imate obline, ovo je idealna suknja za vas. Nije bitno jeste visoke ili niste ova će cuknja jednako dobro naglasiti i obline, ali i mršavice koje će u tome pokazati idealnu liniju tijela. 60% muškaraca voljelo bi vidjeti svoju ženu upravo u ovakvoj suknji.

- Obična bijela majica - oni vole jednostavnost, a kud jednostavnije od obične, pamučne bijele majice s kojom ćete usrećiti svakog četvrtog muškarca.

- Crvena haljina - sigurno ste mislila da će izabrati crnu, no crvena haljina posebna čak 71% muškaraca.

- Halteri - osim raznih seksi izdanja u kojima se pojavljujte u spavaćoj sobi poželjno je da nekad obučete haltere - to ih čini iznimno sretnima i to čak 87% njih.

- Košulja - odjevni predmet koji može biti i za poslovni, ali i ležernu kombinaciju. Čak 80% muškaraca složilo se kako žena izgleda vrlo provokativno u njoj.

- Otvorena leđa - majica ili haljina s otvorenim leđima iznimno je privlačna muškarcima - 87% muškaraca smatra ovaj komad odjeće izazovnim. 

- Štikle - čak 90% muškaraca smatra kako je žena više seksi ukoliko ih obuče.

Foto: pixabay
M.Đ.

Povezani sadržajKomentiraj