Objavljeno 02.08.2019.

Meghan Markle će se okušati kao dizajnerica, a cilj je pomoć dobrotvornoj organizaciji

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle najavila je suradnju s modnom kućom Marks & Spencer pa će uskoro lansirati svoju modnu kolekciju.

Meghan će se okušati u ulozi dizajnerice, a riječ je o odjeći za posao, a cijela priča ima i dobrotvorni karakter. U suradnji s organizacijom Smart Work, vojvotkinja će podržati žene u potrebi diljem Velike Britanije.

Njezina kolekcija će pomoći Smart Worksu da pomogne ženama u ostvarenju njihovih ciljeva. Smart Works pomaže nezaposlenim ženama da se vrate na tržište rada.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

EVA PEDRO 02.08.2019.:

Tražite li vrlo prave kredite po povoljnoj kamatnoj stopi od 2%, temeljene na povoljnim uvjetima kredita?
Trebate li zajam za podmirivanje duga ili plaćanje računa? Jeste li cijelo vrijeme bili odbijeni sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
* Krediti
* Krediti za nekretnine
* Poslovni zajmovi
* Hipotekarni krediti
* Zajmovi kod kuće
* Zajmovi za konsolidaciju duga
* Osobni zajmovi
Zadovoljstvo kupaca naš je cilj kada se prijavite kod nas, prijave se u pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Pošaljite nam poruku na: NIKITAMARKOVIC99.COM

NIKITA MARKOVIC 02.08.2019.:

zdravo
Ja sam privatni zajmodavac i financijski zastupnik, koji pruža zajmove za osobne potrebe i za financiranje korporacija. Da li vam je potreban neposredan zajam da biste očistili dug ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje vašeg poslovanja? Jesu li vas druge banke i financijske agencije odbile ? Trebate li zajam za objedinjavanje ili zalaganje obveza, više ne tražite jer smo mi ovdje da sve vaše financijske probleme pretvorite u nešto prošlo. Zadovoljstvo korisnika cilj je kada se prijavite kod nas, prijavljujete se na pouzdanu tvrtku koja se brine za vaše potrebe financiranja. Mi ćemo se brinuti za vas tijekom cijelog postupka. Uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo utvrdili kada se možete u potpunosti vratiti, uzimajući u obzir trenutnu vašu osobnu financijsku situaciju i zatim na odgovarajući način postavite rodovnicu za otplatu kredita; Uzimanje osobnog zajma iz globalnog financijskog fonda je jednostavno: pošaljite nam e-mail na EVAPEDRO51@GMAIL.COM

Komentiraj