Objavljeno 06.05.2020.

Izaberi najbolji oblik noktiju s obzirom na svoje prste

Mnoge žene vole određeni oblik noktiju i tako ih uvijek oblikuju. No oblikovanje noktiju može promijeniti čitav izgled vaše ruke, ako znate koji je oblik baš za vas.

Osnovni oblici noktiju se dijele na:
- četvrtasti
- okrugli
- ovalni
- badem i 
- balerina

Kako znati koji je najbolji za vaše nokte?

Glavna karakteristika koju treba uzeti u obzir je oblik prsta, zatim širina nokta i osobe preferencije.

Četvrtasti (kvadratni) oblik nokta

Kvadratni oblik je savršen za kraće nokte, ima ravne rubove te izgleda uredno. Kvadratni oblik za dame s dužim noktima je potrebno više suziti, a posebno se ističe na tankim i dugim prstima.

Okrugli oblik nokta

Ako želite imati kratke nokte, a da prsti izgledaju duži onda je okrugli oblik idealan izbor. Nokti okruglog oblika imaju prirodno zakrivljene rubove i jednostavne siluete. 

Ovalni oblik nokta

Zahvaljujući svom ovalnom obliku, idealni su za kratke prste i široke nokte. Ovalni oblik nokta široke prste pretvara u vitke, a kratke izdužuje.

Badem oblik nokta

Nokti u obliku badem se sužavaju prema kraju i imaju zaobljen vrh. Idealan je za duge nokte koje dodatno izdužuje te za široke prste kojima osigurava vitkiji izgled.

Balerina oblik noktiju

Ovo je jedan od najboljih oblika za ljubiteljice dugih noktiju. Naziv je dobio po obliku koji podsjeća na baletne papuče. Moderan oblik od kojeg su nokti dugački te sa sužavaju prema vrhu s četvrtastim završetkom. Lomljivi nokti neće moći izdržati ovaj oblik, zato je najbolji za dame s čvrstim noktima.

Foto: pinterest 
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

lawas42312 21.08.2020.:

★I just got paid $6784 working off my laptop this month. And if you think that's cool, mydivorced friend has twin toddlers and made over $9k her first month. It feels so goodmaking so much money when other people have to work for so much less. This is what Ido,:Joine now....... COPY ► Www.Worksstar.com

Komentiraj
Popularno na blogu