Objavljeno 17.11.2021.

FOREO ima nevjerojatne Black Friday popuste

Nikako ne propustite nevjerojatnu ponudu koju FOREO priprema za Black Friday 2021. - uštedite do 50% na omiljenim beauty tech uređajima uključujući LUNA 3, UFO 2 i BEAR!

FOREO otkriva odličnu ponudu za Black Friday 2021. - uz nevjerojatne popuste do 50% na legendarne beauty tech uređaje u kojima uživaju brojne svjetske zvijezde, po posebnim cijenama će se moći kupiti i uređaji najnovije generacije uključujući LUNA 3, UFO 2 i BEAR! Ne propustite ovaj Black Friday u znaku napredne tehnologije! 

Ova će ponuda savršeno doći svima koji žele na vrijeme kupiti božićne poklone ili njegovati svoju kožu na siguran i učinkovit način, baš kako to čine Rita Ora i Victoria Beckham.  

FOREO ponude za Black Friday i Cyber Monday će biti dostupne od 19. do 29. studenog 2021. na www.foreo.com i kod odabranih partnera uključujući: Sancta Domenica, Douglas, FABUspot, Martimex, Bipa i Tehno Mag, a nastavit će se na www.foreo.com do 5. prosinca. 

Ovo su nevjerojatni uređaji koje će brend predstaviti u ovoj ponudi: 

LUNA 3

FOREO LUNA 3 uređaj za čišćenje i masažu lica je prava beauty revolucija. Povezan s aplikacijom i snažniji nego ikad, LUNA 3 je prvi hi-tech uređaj za čišćenje lica koji nudi sigurno, higijensko i ultra nježno čišćenje uz različite učvršćujuće masaže. Savršen je odabir za jednostavnu, pouzdanu i cjelokupnu njegu kože te postizanje čvrstog i blistavog tena! 

UFO 2

Ako svaki dan želite uživati u spa trenutcima koji će razmaziti sva vaša osjetila i osigurati vam izvrsne rezultate, odlučite se za UFO 2. Ovaj napredni uređaj, koji će vam pružiti intenzivan tretman lica u samo 2 minute, savršeno objedinjuje UFO maske inspirirane korejskom njegom kože sa švedskim pristupom najkvalitetnijim i dermatološki testiranim sastojcima, koji će vas zajedno razmaziti nezaboravnim tretmanom lica. Otkrijte ljepotu inovacija i pojačajte sjaj vaše kože uz UFO 2!
 
BEAR

Nova dimenzija učvršćivanja lica: BEAR u elegantnom, sigurnom i modernom uređaju kombinira mikrostruju s poznatim T-Sonic pulsacijama. Posljednji dodatak FOREO-voj skincare liniji je odlično rješenje za svakodnevno učvršćivanje i podizanje kože lica i vrata na jednostavan i siguran način. Ako želite da i vaši najmiliji uživaju u blistavoj koži, uljepšajte im Božić ovim malenim, ali moćnim uređajem! 

U FOREO ponudi za Black Friday 2021. će se pronaći i ovi legendarni uređaji: 
- LUNA 3 Men, LUNA mini 3, LUNA mini 2
- UFO, UFO mini 2, UFO mini, Farm to Face UFO Masks, Advanced Collection UFO Masks
- ISSA 2, ISSA mini 2 Sensitive, ISSA mini 2, ISSA mini, ISSA kids, ISSA baby, ISSA mikro
- BEAR mini
- ESPADA
- IRIS 
- SERUM SERUM SERUM
- Micro-Foam Cleanser

FOREO Black Friday i Cyber Monday ponude će biti dostupne od 19. do 29. studenog 2021. na www.foreo.com i kod odabranih partnera uključujući: Sancta Domenica, Douglas, FABUspot, Martimex, Bipa i Tehno Mag, a nastavit će se na www.foreo.com do 5. prosinca.

PR članak


Povezani sadržajKomentari:

LoriSmith prije 2 dana:

i am making over $7k a month working component time. I saved hearing other people inform me how lots cash they could make online so I decided to look at it. Well, it turned into all proper and has definitely modified my life. This is what I do... http://www.live124.com

Andrea 23.11.2021.:

Obožavam Foreo uređaje! Sa kodom BF2021UFO se može dobiti još 10% popusta na sve UFO spravice

MyrnaSnyder 20.11.2021.:

Ich habe dieses Jahr bisher 97450 US-Dollar bekommen, indem ich am Online-JHJ gearbeitet habe und ich bin Vollzeitstudent. ICH BIN profitiert. Es ist wirklich einfach, erf zu kennen und ich bin so froh, dass ich einige Antworten dazu bekommen habe. Hier was ich tue….. Www.PAYs11.COM

Wanded 19.11.2021.:

I'am making over $15k a month working online. I kept seeing how some people are able to earn a lot of money online, so I decided to look into it. I had luck to stumble upon something that totally changed my life. After 2 months of searching, last month I received a paycheck for $15376 for just working on the laptop for a few hours weekly. I was amazed how easy it was after I tried it copy below web…..... www.suntrustjob.com

Komentiraj