Objavljeno 17.06.2019.

Anti-aging pripremljen samo za vas može zamijeniti botox i fillere

Iako smo u 21. stoljeću u mnogočemu napredni, ovakav odmak na kozmetičkim policama još nismo doživjeli. Istini za volju, nismo ga do sada doživjeli niti u kozmetičkim salonima. Do sada! Upravo iz tog razloga u IM Estetici odlučili su iskoristiti prednost koju imaju kao kozmetički salon i ponuditi svojim damama tretmane ljepote koje kreiraju njihove educirane djelatnice.

IM Estetica opet pomiče granice - među prvima u svijetu stvara custom-made tretmane za vašu kožu. 'Svaka koža toliko je posebna da bi za svaku ženu trebalo kreirati drugačiju, posebnu kremu, drugačiju skin care rutinu', rekla je svojedobno E. Arden. 
 

On-spot spajanje sastojaka

Mnogi saloni nude tretmane prilagođene određenoj potrebi ili tipu kože, no radi se o zadanom tretmanskom procesu koji je određen unaprijed prema tipovima i zahtjevima kože. Sve to za one koji pomiču granice nije bilo niti dovoljno niti zadovoljavajuće. Tako je IM Estetica napravila taj hrabar korak te iskusnim skin mappingom i redovnom edukacijom djelatnica u polju poznavanja sastojaka, napravila doslovno nemoguće - svaka klijentica ima tretman u kojem se sastojci spajaju na licu mjesta prema potrebama kože koju se tretira. 

Tako se nekome spaja prah wakame algi s mješavinom vitamina C i zeolita, dok se drugima pak probiotik miješa u hidroemulziju pojačanu peptidima. Za svaku od nas se brine pomno uvježban tim uz redovan nadzor stručnjaka - od dermatologa do kemijskih tehničara. 

Zašto sve to? 

Da, bili su i u IM Estetici ushićeni izjavom E. Arden, ali to je samo početak ove dugačke avanture zvane personalizirani beauty tretmani. Postoji još jedna činjenica u koju kozmetička industrija nevoljko ulazi a to je: koliko dugo aktivni sastojci u našim kupaonicama doista ostaju aktivni? Postoje brandovi koji na to paze, koji dokazuju svoje djelovanje i učinak čak i kroz dugi boravak na policama trgovina ili kupaonica, a neke od njih poput Bocassy i Dermalogica nalaze se u ladicama IM Estetice, "zato što sam se kroz dugi niz godina" rekla nam je prelijepa vlasnica IM Estetice "uvjerila u fantastične učinke ovih brandova". 

Pa kad se već može, kad se već pomiču granice ljepote, u IM Estetici zasigurno neće ostati vjerni nečemu što je bilo samo ok, ali može postati jednostavno fenomenalno.


Sponzoriran članak

Povezani sadržajKomentiraj