Objavljeno 28.05.2019.

Žanamari ima novu pjesmu i izazovan spot

Žanamari Perčić je svojim obožavateljima predstavila novu pjesmu 'Ubijaš' s vrlo atraktivnim video spotom koji odiše seksipilom zgodne pjevačice.

Za potrebe spota Žanamari je promijenila nekoliko zavodljivih outfita i pokazala svu raskoš svog atraktivnog tijela. U spotu se pojavio i suprug Žanamari, maneken Marijo Perčić.


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj