Objavljeno 04.12.2019.

Tko se i što najviše slušalo ove godine i cijelog desetljeća

Servis za streamanje glazbe Spotify na temelju navika slušanja svojih korisnika i ove je godine otkrio koji su izvođači, koje pjesme i koji albumi bili najviše streamani.

Svoje statistike temelje na navikama 248 milijuna korisnika, a najslušaniji izvođač desetljeća je Drake. Njegove pjesme su preslušane 28 milijardi puta, a najpopularnija pjesma je 'One Dance' koja je streamana 1,7 milijuna puta.Nakon njega najslušaniji izvođači desetljeća su Ed Sheeran, Post Malone, Ariana Grande i Eminem. I dok je Drake najslušaniji izvođač, najslušanija pjesma desetljeća je od Ed Sheerana 'Shape of you' koja je streamana 2,5 milijardi puta.Statistike o najslušanijim izvođačima i pjesmama u 2019. godini otkrivaju kako je najslušanija pjesma 'Senorita' od Shawna Mendesa i Camile Cabello, a najslušaniji izvođač Post Malone.


Foto: pexels
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice prije 2 dana:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj