Objavljeno 26.09.2019.

Suradnja s The Frajle: 'Žuta ruža' Željka Bebeka u novom ruhu

'Žuta ruža' Željka Bebeka izašla je prije točno 20 godina, a gotovo ne postoji osoba koja, kad čuje prve taktove pjesme, ne poželi zapjevati 'miruj, miruj, srce ti, suzo nemoj padati...'.

Što reći o suradnji sa Željkom Bebekom? Velika je čast što je dio albuma 'Obraduj me' i što smo zajedno dali neko novo ruho pjesmi 'Žuta ruža' - nama je ta pjesma dio nas, dio našeg podneblja, bar smo je mi usvojile i prisvojile. Tijekom ljeta smo imale veliki broj koncerata duž cijele regije i ne postoji mjesto na kojem se ova pjesma nije pjevala u glas. Uz ovu pjesmu smo postale prijatelji sa Željkom i njegovom porodicom i to je najznačajnije što nam je ova suradnja donijela. - izjavile su The Frajle povodom suradnje sa Željkom Bebekom.

Poznato je da snimanje spotova nije baš omiljena disciplina izvođačima, ali mi se trudimo da snimanje spotova uvijek bude zanimljivo i neobično pa uvijek biramo drugačije i nove lokacije. Spot je sniman na Petrovaradinskoj tvrđavi te na Salašu 137. Mislimo da smo  kroz spot prenijeli tu emociju koju pjesma nosi, tu širinu koju nosi ravnica...i što drugo, nego  da vjerujemo da će se publici svidjeti. - zaključile su Frajle.

Na koncertima koje Frajle pripremaju u sljedećim mjesecima, od Hrvatske, preko Slovenije do Makedonije, 'Žuta ruža' bit će neizostavni dio repertoara, a nova energija koju su djevojke donijele ovoj prekrasnoj baladi, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

Za 'Žutu ružu' snimljen je video spot, iza kojeg stoje redatelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a spot je sniman u Novom Sadu.


PR članak

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj