Objavljeno 16.07.2019.

Severina u mini bikiniju pokazala sexy tijelo

Pjevačica Severina Kojić ima 47 godina, a mnogi joj ne bi dali toliko zahvaljujući njezinoj fit liniji koja prkosi godinama.

Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u sivom bikiniju u trendi pozi, a njezino tijelo izgleda božanstveno, čemu u prilog idu i komentari oduševljenih obožavatelja, ali i poznatih dama s javne scene.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj