Objavljeno 11.11.2019.

Pixar objavio prvu najavu novog animiranog filma 'Soul' i pun je pogodak!

Do sada je Pixar izbacio mnoge animirane filmove koji su nas držali zalijepljenima za ekrane, a sad su najavili novi projekt koji će sudeći po najavi biti oduševljenje mnogima.

Trailer za animirani film Soul tek je izašao, a već ima preko sedam milijuna pregleda. Soul je film koji govori o smrti i reinkarnaciji te prati život profesora glazbenog Joea Gardnera, koji dugo sanja o izvođenju jazz glazbe na pozornici.

Kada konačno dobije priliku za to, doživi nesreću koja odvaja njegovu dušu od tijela...


Foto: youtube/PrSc
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj