Objavljeno 31.07.2019.

Maja Šuput predstavila novitet svog brenda Majushka

Maja Šuput je obožavateljima predstavila još jedan novitet svog brenda 'Majushka', koji se pokazao itekako uspješnim, jer sve što Maja radi, radi uspješno.

Riječ je o kućici na kotače (ružičaste boje ) koja će ju pratiti na njezinim koncertima.

'Sa najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najslađu i jedinstvenu kućicu na kotačima - MAJUSHKA ON THE ROAD. Ona je putujući i prateći dio team - a na mojim koncertima , ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno, slatko, pjesnusavo i neodoljivo a sve u brandu MAJUSHKE od sutra kreće na turneju.' - istaknula je Maja.
.
Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj