Objavljeno 31.10.2019.

Maja predstavila nove Majushka proizvode

Maja je s ponosom najavila kako je Majushka tim naporno radio i u prodaju dolaze novi proizvodi, ali i ponovno svima dobro poznati Majushka mikrofon.

Noviteti su Majushka slušalice 'Cat' i 'Princess' koje izgledaju odlično, te fora USB stick na kojem se nalazi dječji album.

Majushka proizvodi od sad se prodaju pod sloganom 'Što je to ljubav', jer Maja želi da pokažemo jedni drugima upravo to.


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj