Objavljeno 18.02.2020.

Lucija objavila fotografiju s poroda sa suprugom

Naša plus-size manekenka Lucija Lugomer je na Valentinovo rodila sina Leona. U rađaoni s njom je bio suprug Danijel Grlić, koje je nakon poroda posvetila divnu poruku.

Lucija je objavila fotografiju sa suprugom s poroda i zahvalila mu, a spomenula je i svog oca:

'Hvala ti.
Hvala ti kao muškarcu koji se trudi iz dana u dan biti najbolji muž na svijetu.
Hvala ti što si svih ovih 40 tjedana bio uz mene i to bez jedne iznimke. Hvala ti što učiš uz mene i od mene.
Hvala ti što ti to nije teško priznati!!!
Hvala ti što si mi pružio dvije najljepše uloge mog budućeg života. Hvala ti što si ponosan i što razumiješ kada niti ja samu sebe ne razumijem.
Hvala ti što si zaljubljen te ono najbitnije je zato što se to itekako osjeti.

Vrlo često kroz trudnoću pričamo o ljubavi između majke i djeteta, a ja vam iz prve ruke moram reći kao dijete samohranog oca da je za mene moj TATA također veliki heroj. Jer ovu Luciju koju vi danas gledate/čitate/razumijete/podupirete/volite je također stvorio muškarac. Itekakav muškarac! Muškarac koji je svoju ženu volio najviše na svijetu no međutim ostao bez nje nakon mnogo godina ljubavi zbog teške bolesti.

Danijele, ti si sada taj heroj jer ljubav između djeteta i oca je također izričito POSEBNA i o to ne smijemo zaboraviti govoriti.
Često se od njih očekuje da budu čvrsti, hladni, ozbiljni...a ustvari i oni uče biti najbolji što mogu i znaju i to vrlo često sa velikim upitnikom iznad glave koji se iz nekog razloga eto - ne bi smio priznati.
Hvala vam svima još jednom na divnim željama, savjetima i čestitkama. Hvala vam što znate biti sretni tuđom srećom.
Hvala vam do neba i nazad!!!'


Foto: facebook
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Jazaert 19.02.2020.:

I easily earn 4,000 to 7,000 euros every week just doing simple chores at home. Last month I earned 26495 euros from this job. It’s amazing and easy to work with, and regular income from it. I suggest you all join this business right now as part-timeA and earn more than full-time income if you follow this link. .......... >>>>>>>>> www.Dollars7.com

Komentiraj