Objavljeno 25.08.2019.

Lucija Lugomer otkrila spol i ime prinove

Plus size manekenka Lucija Lugomer i njezin suprug Danijel Grgić javnosti su otkrili spol svog prvog djeteta, a već su odabrali i ime.

Lucija i Danijel će dobiti sina i nazvati ga Leon.

'Sreća naša kada samo idemo po svadbama! Sreća naša pa će Leon jednoga dana biti pravi mali plesač. Yes! It’s a BOY (Da, dečko je!)'

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj