Objavljeno 11.06.2019.

Kim s obožavateljima podijelila fotku najmlađeg sinčića

Kim Kardashian je podijelila prvu fotografiju jednomjesečnog sinčića kojega je rodila surogat majka jer je strahovala od komplikacija u trudnoći.

Kim je u prve dvije trudnoće dijagnosticirana preeklampsija iako su North i Saint rođeni kao zdrave bebe, Kim je ostalu djecu odlučila imati uz pomoć surogat majke.

Jednomjesečni Psalm je oduševio pratitelje starlete, a njegova je fotografija skupila preko 5 milijuna lajkova u manje od 24 sata.

View this post on Instagram

Psalm Ye

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj