Objavljeno 10.10.2019.

Ivica Kostelić na simpatičan način objavio veliku vijest

Skijaša Ivica Kostelić i supruga Elin očekuju prinovu, u njihovu obitelj stižu blizanke, a Ivica je vijest na simpatičan način podijelio s obožavateljima.

Ivica je ilustrirao kako je hrvatska skijaška publika reagirala na vijesti o trudnoćama u obitelji, a uključio je i Janicu.

Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

MariA aLice 09.12.2019.:

Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao sam ponovno i upoznao sam ženu poput mene koja mi je bila spremna i voljna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlučio kontaktirati s njom i dala mi je priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam svoj dobar kredit dobio dobro zdravlje i s manje stresa. Ako ste zainteresirani za zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Imperija zdravlja i ljepote 18.10.2019.:

https://www.youtube.com/channel/UC7wa935F9W4BiY6a6xCnE8Q

Komentiraj