Objavljeno 13.05.2019.

Harry i Meghan oduševili javnost čestitkom za Majčin dan

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle su prekrasnom fotografijom malenog sinčića Archieja, čestitali svim majkama njihov dan.

Čestitkom za Majčin dan su odali počast i princezi Diani. Fotografija na kojoj Meghan rukom pridržava noge sinčiću nastala je s potočnicama u pozadini, koje su bile Dianino najdraže cvijeće.

'Danas odajemo počast svim majkama - prošlim, sadašnjim, budućim i onima kojih nema, ali se pamte.

Slavimo i čestitamo svima nama.

Danas je Majčin dan u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, Japanu i nekoliko zemalja diljem Europe.

Ovo je prvi majčin dan za vojvotkinju od Sussexa.'

Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

GREAT ILLUMINATI ORDER 22.08.2019.:

Pozdrav iz VELIKE NARUDŽBE ILLUMINATI Sjedinjenim Državama i cijelom svijetu, ovo je otvorena prilika da se pridružite bratstvu ILLUMINATI NALOGA gdje možete oporaviti izgubljene snove, a također i gdje možete ugledati svjetlo bogatstva i sreće bez bilo kakva žrtva krvi. I tijekom godina imamo svjetske vođe, MILIJUNARIJE, milijardere, naučnike, SUPERSTARE i sva djela života, svi ste dobrodošli u svoju rasu, religiju i etničku pripadnost, DOBRODOŠLI VAM Dvorana slave i dobrote.
Ljubazno nam pišite na naš privatni mail: greatilluminate99@gmail.com

Pozdrav TEMPLE ILLUMINATI UJEDINJENE DRŽAVE.

Donald Rodgers 24.05.2019.:

Nemojte vidjeti svjetlo. Novac, moći, slava i bogatstvo postaju vaš naslov u samo tri dana. Pridružite se iluminatima danas i dobit ćete novčanu nagradu od 2 milijuna dolara automobila i lijep dom po vašem izboru u vašoj željenoj zemlji snova.
Ako ste zainteresirani za pridruživanje iluminatskom bratstvu, obratite se glavnom svećeniku iluminata u (Francuska paris) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
ili preko agenta whats-app kroz ovaj kontakt.
33751412396.

Komentiraj