Objavljeno 03.01.2020.

Franka i Petko se našalili s veličinom trbuha

Pjevačica Franka Batelić i voditelj Dalibor Petko zajedno su se fotografirali i šaljivo usporedili tko ima veći trbuh, a njihova fotka je nasmijala i obožavatelje.

Franka je na Instagramu podijelila fotografiju s Petkom uz komentar:

'Tko se dobro najeo na Adventu, a tko je heavily pregnant? Mislim da nije teško pogoditi. Moj zadnji posjet studiju u jednom komadu. Weeee, leptirićiiiiii!'


Foto: instagram
A.Đ.

Povezani sadržajKomentari:

Marie Alice 05.01.2020.:

SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)

Komentiraj