Objavljeno 25.07.2018.

Turska serija Žena - sadržaj i epizode

Kako nastaviti dalje kada ti sudbina prerano oduzme ljubav života? Što kad ti od te ljubavi ostane dvoje djece koja su ti najveća radost, ali i najveća briga? Je li majčina ljubav mjerljiva?

Epizoda 22

Hatice namjerno zove samo Bahar kako bi je izživcirala. Jale govori Bahar da joj je život u opasnosti i ako se ne bude liječila da će umrijeti. Bahar su dijagnosticirali leukemiju.

22.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

Odgovore na ta pitanja donosi nova turska serija 'Žena'. Serija je to koja je za ekrane prikovala milijune gledatelja u Turskoj i koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Teška životna priča glavne junakinje Bahar potpuni je sadržajni pomak od dosad viđenih turskih serija zbog čega je već u prvim epizodama postala televizijskih hit.

Glavnu ulogu igra 32-godišnja Özge Özpirinçci (Bahar) dok njezinog supruga igra Caner Cindoruk (Sarp). Bahar i Sarp su živjeli skromno i sretno sa svojom djecom Nisanom i Dorkuom. No, Sarp pogine, a Bahar nema vremena tugovati, mora svojoj djeci osigurati krov nad glavom i odgojiti ih u ljubavi i sa sjećanjem na neprežaljenog oca.

Iako sve upućuje da je Sarpova smrt bila nesretan događaj, Bahar ni ne sluti da sve vodi ka događaju otprije 20 godina. Bahar je odrastala bez majke koja ju je napustila zbog drugog muškarca, a sudbina je odlučila da je vrijeme za suočavanje s problemima iz prošlosti.

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentari:

danijela 21.11.2018.:

zašto se serija ne prikazuje na RTL

danijela 21.11.2018.:

zašto se serija ne prikazuje na RTL

Martina 02.11.2018.:

Kada ce se nastaviti serija ? Pogledala sam ih 97 i mislim da to nije kraj ?

ivka 31.10.2018.:

koliko epizoda ima serija žena

Neda Budrovčan 27.10.2018.:

Koliko serija ima Žena, pogledala sam 97 i nisam shvatila da je kraj. Hvala na odgovoru, ako postoji još serija, ksda će se prikazivati? Hvala

Komentiraj