Objavljeno 25.07.2018.

Turska serija Žena - sadržaj i epizode

Kako nastaviti dalje kada ti sudbina prerano oduzme ljubav života? Što kad ti od te ljubavi ostane dvoje djece koja su ti najveća radost, ali i najveća briga? Je li majčina ljubav mjerljiva?

Epizoda 21

Enver zove Bahar kako bi je posjetio, ali ona mu se ne želi javiti jer se on njoj nikada nije javljao. Enver ipak dolazi kod nje i ispričava se što je došao nenajavljen. Bahar mu ispriča kako su je opljačkali taj dan kada je dobila plaću. Govori mu i kako se Doruk izgubio i kako su ga satima tražili. Enver je nakon svega zanijemio.

21.
EPIZODA

1.
SEZONA

RTL

Odgovore na ta pitanja donosi nova turska serija 'Žena'. Serija je to koja je za ekrane prikovala milijune gledatelja u Turskoj i koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Teška životna priča glavne junakinje Bahar potpuni je sadržajni pomak od dosad viđenih turskih serija zbog čega je već u prvim epizodama postala televizijskih hit.

Glavnu ulogu igra 32-godišnja Özge Özpirinçci (Bahar) dok njezinog supruga igra Caner Cindoruk (Sarp). Bahar i Sarp su živjeli skromno i sretno sa svojom djecom Nisanom i Dorkuom. No, Sarp pogine, a Bahar nema vremena tugovati, mora svojoj djeci osigurati krov nad glavom i odgojiti ih u ljubavi i sa sjećanjem na neprežaljenog oca.

Iako sve upućuje da je Sarpova smrt bila nesretan događaj, Bahar ni ne sluti da sve vodi ka događaju otprije 20 godina. Bahar je odrastala bez majke koja ju je napustila zbog drugog muškarca, a sudbina je odlučila da je vrijeme za suočavanje s problemima iz prošlosti.

Izvor: rtl

Povezani sadržajKomentiraj