Objavljeno 05.06.2018.

Turska serija Začin ljubavi - sadržaj i epizode

Jedan susret bit će dovoljan za savršen plan - može li lažan brak postati istinska ljubav?

Epizoda 43

Kad Fatih kaže istinu o Zejnep i njezinoj majci Fehmiju i Gulsum, Mukades to čuje te odmah odluči iskoristiti tu važnu informaciju. Žaleći zbog onoga što je rekla Fatihu, Zejnep uvidi da je pogriješila slušajući Fadika i Selin te pokušava opet osvojiti Fatiha. U međuvremenu Fatih bijesan na majku napusti kuću.

43.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Začin ljubavi nova je serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku. Dva različita svijeta vođena svojim problemima shvatit će kako imaju jedan zajednički cilj: vratiti svoju slobodu te udaljiti obitelji od petljanja u njihove živote.

Prateći svog muškarca, Zejnep bez pristanka obitelji seli u Ameriku gdje dobije dijete, no s propašću braka propada i njezin život na drugome kontinentu. Fatih, zgodan i bogat mladić, biva poslan na studij u Ameriku iz koje se, razočaran iskustvom, odluči vratiti kući. Slučajan susret u zrakoplovu otkrit će njihovu skrivenu želju: započeti novi život bez uplitanja obitelji. 


Zejnep sada može odgajati dijete uz prisutnog oca, a Fatih je dobio razlog zašto ne oženiti Irem. Zajednički život uzrokuje negodovanje obiju obitelji, a kad požele otkriti istinu, shvate kako se ništa neće promijeniti. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivanom prijetnjom.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj