Objavljeno 05.06.2018.

Turska serija Začin ljubavi - sadržaj i epizode

Jedan susret bit će dovoljan za savršen plan - može li lažan brak postati istinska ljubav?

Epizoda 25

Nakon neuspjeha na poslu Zejnep je na rubu depresije. Naravno, Fatih joj neće dopustiti da upadne u depresiju te svašta smišlja da je razveseli. Zejnep se sabere kad je Ševket pita zašto je nesretna te pomisli da mora nastaviti očevim stopama.

25.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Začin ljubavi nova je serija o velikom povratku dvoje mladih iz Amerike u Tursku. Dva različita svijeta vođena svojim problemima shvatit će kako imaju jedan zajednički cilj: vratiti svoju slobodu te udaljiti obitelji od petljanja u njihove živote.

Prateći svog muškarca, Zejnep bez pristanka obitelji seli u Ameriku gdje dobije dijete, no s propašću braka propada i njezin život na drugome kontinentu. Fatih, zgodan i bogat mladić, biva poslan na studij u Ameriku iz koje se, razočaran iskustvom, odluči vratiti kući. Slučajan susret u zrakoplovu otkrit će njihovu skrivenu želju: započeti novi život bez uplitanja obitelji. 


Zejnep sada može odgajati dijete uz prisutnog oca, a Fatih je dobio razlog zašto ne oženiti Irem. Zajednički život uzrokuje negodovanje obiju obitelji, a kad požele otkriti istinu, shvate kako se ništa neće promijeniti. Kad obje obitelji počnu igrati vlastitu igru, Zejnep i Fatih suoče se s neočekivanom prijetnjom.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj