Objavljeno 15.10.2018.

Turska serija Rat ruža - sadržaj i epizode

Nova TV donosi napetu i neodoljivu priču o intrigama, osveti, ljubavi i obiteljskim vezama koja će gledatelje sasvim sigurno prikovati uz male ekrane.

Epizoda 176

Gulru daje sve od sebe kako bi zadala posljednji udarac Gulfem, pa pokušava zavesti Tibeta. No reakcija koju dobije od njega potpuno je suprotna od onoga što je očekivala. Čini se da je ipak ona ta koja će zadobiti posljednji udarac kada je Omer zatekne pred Tibetovom kućom. Gulru shvaća da je potpuno izgubila sebe i da više nije ono što je nekada bila. Odbacuje svojju budućnost s Omerom i završava jedno poglavlje svog života. Osim toga, Gulru je uhvaćena u vlastitim spletkama i pokušajima da razori brak vlastite sestre. Gulfem odlazi iz vile i Gulru je naizgled pobijedila, ali zapravo shvaća da je situacija potpuno obrnuta.

176.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Gulru se rodila u jednoj od rubnih četvrti Istanbula i odrasla u pomoćnoj kućici vile u kojoj njezin otac radi kao vrtlar. Usprkos velikim snovima koji su proklijali u vrtu zasljepljujuće vile, jednom nogom i dalje čvrsto stoji u svojem skromnom susjedstvu. Gulru, koja živi između vile i susjedstva, zapravo ima svoj vlastiti mali svijet. Opasni momak iz susjedstva, njezina ljubav iz djetinjstva, Mert, otac Salih koji s puno ljubavi strepi nad njom, sestre koje su joj svaka komad duše i problematični sin iz vile, njezin najdraži prijatelj Sinan, junaci su Gulruina malog svijeta.

Međutim, tu je još netko, a Gulruin svijet se vrti oko nje. Gulru od djetinjstva obožava Gulfem Sipahi, lijepu kćer iz vile. To divljenje koje njezina obitelj i Mert nimalo ne odobravaju, ponovno se rasplamsa kad se Gulfem nakon mnogo godina vrati u vilu. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova posljednja želja bila je da ona ostane živjeti sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prijestolnici, što se njoj nimalo ne dopada. Jedina koja je sretna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu upravo je Gulru, ali uskoro doživljava razočaranje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocjenu ogrlicu.

Duboko razočarana i povrijeđena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje preoteti Gulfem sve što ima. Gulruin put koja čini sve što je u njezinoj moći kako bi se svidjela Gulfem, presijeca se s onime Omera Hekimoglua, Gulfemine najveće ljubavi koja joj je slomila srce. Dio njezinog paklenog plana upravo je zavođenje Omera koji je Gulfemina jedina ljubav. Neuobičajen susret Gulru i karizmatičng Omera naglavce će izokrenuti san i javu u malom svijetu mlade djevojke. Iako ga je željela iskoristiti samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u Omera i tu se situacija počinje da se komplicira. Nevino divljenje i veliki snovi iskaču iz tračnica i počinje rat ruža. Ni za malenu četvrt ni za velebnu vilu ne postoji način da ga izbjegnu.

Dvije žene u borbi za ljubav jednog muškarca. Nekada uzor, a sada rival. Gulfem je slavna svjetska modna kreatorica, baš sve o čemu je mala Gurlu uvijek maštala. Ljubav, prosidba i eksplozije osjećaja - na što smo sve spremni radi osvete? Borba je početak rata, a u ratu i ljubavi je sve dozvoljeno.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj