Objavljeno 20.06.2017.

Turska serija Nauči me voljeti - sadržaj i epizode

Nova TV donosi novu tursku seriju s popularnim glumcem Kadirom Doguluom i Sedom Bakan u glavnim ulogama. Može li Lejla s Alperom pronaći bolji život i izboriti se za pobjedu ljubavi nad svim nedaćama?

Epizoda 40

Lejla, po cijenu toga da zaštiti živote onih koje voli, vlastiti život predaje u Hašmetove ruke, a vijest o Alperovoj smrti potpuno će je potresti. Izgubila je svaku nadu za stvarnom srećom. Džanan je cijelo vrijeme uz nju i čeka pravi trenutak da joj kaže istinu. Hašmet je zadovoljan razvojem situacije i priprema se za vjenčanje. Lejla je odustala od borbe, no ono što će se dogoditi na dan vjenčanja pokazat će tko će izaći kao pravi pobjednik.

40.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Lejla je rastavljena majka malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu. Želi otići i svojem sinu pružiti bolji život budući da se ne slaže s pomajkom i braćom. U očaju odlučuje se udati za Hašmeta.

On je bogat i poznat biznismen, a ujedno i šarmantan. No ima i mračnu stranu, i kad ona na dan vjenčanja to napokon otkrije, u strahu za sinovu budućnost odluči pobjeći. 

Alper, jedan od Hašmetovih zaposlenika, nehotice pomogne Lejli u bijegu. On se bori da sam othrani svoju kćer nakon prometne nesreće poslije koje je njegova žena završila u komi i u kojoj je smrtno stradao njegov brat.

Tek je počeo dovoditi svoj život u red i otmica buduće žene njegova novog šefa zaista mu nije bila u planu. No, kada čuje za Hašmetovo ponašanje, jedino što želi jest zaštititi Lejlu i njezina sina Ruzgara.

Lejla i Alper uskoro se zaljubljuju, usprkos kompliciranim okolnostima, i iako se trude držati podalje jedno od drugoga, sudbina ih nastavlja spajati. U međuvremenu, Lejlin će život postati još problematičniji. Naime, ona počinje raditi za svoju pravu majku Džanan, iako ni jedna ni druga ne znaju da su majka i kći. Džanan je teška, no ambiciozna poslovna žena koja ni u čemu nije neuspješn, osim možda u majčinstvu.

Izvor: novatv

Povezani sadržajKomentiraj