Objavljeno 29.12.2017.

Turska serija Istanbulska nevjesta - sadržaj i epizode

Nova TV donosi dugoočekivanu seriju 'Istanbulska nevjesta', snimanu prema istinitom događaju u kojoj glavne uloge tumače Özcan Deniz poznat hrvatskoj publici po ulogama u serijama 'Sudbina' i 'Crna ruža' te zvijezda serije 'Ponovno rođen', Asli Enver.

Epizoda 164

Fikret dolazi u konak i ponaša se sumnjivo dok se Esma i Garip vraćaju s medenog mjeseca i prepričavaju doživljaje s puta. Sureja je cijelo vrijeme odsutna i kroz glavu joj prolaze posve druge misli. Fikretova situacija postaje sve zamršenija. Osjeća da njegov brak s Ipek nije ono što bi trebao biti i želi krenuti ispočetka tako što joj priređuje iznenađenje. Međutim, to neće biti lako kao što misli. Kada spletom okolnosti vidi Ipek u Okanovom društvu, Fikret ne može sakriti razočarenje ni obuzdati ljutnju, a njihov se odnos naglo zaoštrava. Fikretova i Ipekina svađa iznjedrit će veliki preokret u njihovim životima, a štošta će se promijeniti i u cijelom konaku.

164.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Ovo je priča o jednoj strastvenoj ljubavi i konaku starom 400 godina i s mnoštvom tajni, koji će biti poljuljan nizom događaja koji će uslijediti. Sureja, skromna djevojka iz Istanbula i Faruk Boran, bogati biznismen iz Burse koji osvaja njeno srce u središtu su ove obiteljske drame. 

Usprkos brojnim iskušenjima sa kojima su se sretali, Sureja i Faruk počeli su zajednički život pod krovom konaka Boranovih. Njihova ljubav, koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, podleći će brojnim iskušenjima.Istanbulska mlada prvo se suočava sa sultanijom Esmom, svojom dominantnom svekrvom kojoj su podčinjeni svi ukućani ogromnog imanja. Kći obiteljskih prijatelja, Ipek, mašta o tome da sjedne na sultanijino prijestolje, a tu su i Farukova braća Fikret, Osman i Murat. Dok će se njegova supruga borit za svoje mjesto u vili, Faruk će se morati suočiti s neprijateljem kojeg nije očekivao.

Kako vrijeme bude prolazilo, konak obitelj Boran, koji je gotovo četiri stoljeća prkosno stajalo u srcu tradicionalnog grada, počet će se urušavati pod pritiskom zamršenih obiteljskih odnosa, dok istanbulska nevjesta ne bude potpuno rastrgana između tradicije i modernog svijeta.

Izvor: novatv


Povezani sadržajKomentiraj