Objavljeno 29.12.2017.

Turska serija Istanbulska nevjesta - sadržaj i epizode

Nova TV donosi dugoočekivanu seriju 'Istanbulska nevjesta', snimanu prema istinitom događaju u kojoj glavne uloge tumače Özcan Deniz poznat hrvatskoj publici po ulogama u serijama 'Sudbina' i 'Crna ruža' te zvijezda serije 'Ponovno rođen', Asli Enver.

Epizoda 158

Ipek i Sureja pripremaju Esmino i Garipovo vjenčanje, iako Esma ne želi da organiziraju ništa specijalno jer svi njihovi planovi uvijek završe katastrofalno. Za Fikreta i Faruka sve se odvija prebrzo. Oni imaju posve druge probleme jer se nastoje dogovoriti tko će gdje živjeti. Kada započnu taj razgovor s Esmom, atmosfera u kući iznenadno se mijenja. Esmina je reakcija iznenadila Faruka i Fikreta te ponukala Faruka da krene novim putem. Ta je tema naročito osjetljiva za Esmu jer ona želi da svi žive zajedno. Dok Sureja nastoji držati obitelj na okupu, Guneš dolazi kod Senem kako bi joj se ispričala, ali razgovor prekida Dilara koja upada u kuću. Uslijedit će razgovor između tri žene od kojih svaka čuva svoju tajnu.

158.
EPIZODA

1.
SEZONA

NOVA TV

Ovo je priča o jednoj strastvenoj ljubavi i konaku starom 400 godina i s mnoštvom tajni, koji će biti poljuljan nizom događaja koji će uslijediti. Sureja, skromna djevojka iz Istanbula i Faruk Boran, bogati biznismen iz Burse koji osvaja njeno srce u središtu su ove obiteljske drame. 

Usprkos brojnim iskušenjima sa kojima su se sretali, Sureja i Faruk počeli su zajednički život pod krovom konaka Boranovih. Njihova ljubav, koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, podleći će brojnim iskušenjima.Istanbulska mlada prvo se suočava sa sultanijom Esmom, svojom dominantnom svekrvom kojoj su podčinjeni svi ukućani ogromnog imanja. Kći obiteljskih prijatelja, Ipek, mašta o tome da sjedne na sultanijino prijestolje, a tu su i Farukova braća Fikret, Osman i Murat. Dok će se njegova supruga borit za svoje mjesto u vili, Faruk će se morati suočiti s neprijateljem kojeg nije očekivao.

Kako vrijeme bude prolazilo, konak obitelj Boran, koji je gotovo četiri stoljeća prkosno stajalo u srcu tradicionalnog grada, počet će se urušavati pod pritiskom zamršenih obiteljskih odnosa, dok istanbulska nevjesta ne bude potpuno rastrgana između tradicije i modernog svijeta.

Izvor: novatv


Povezani sadržajKomentiraj