Objavljeno 16.03.2018.

Telenovela Spone ljubavi - sadržaj i epizode

Mladi ludo zaljubljeni par pokušava nadići razlike koje ih dijele kako bi uživali u svojoj velikoj ljubavi, ali spletke mladićeve obitelji ipak ih na kraju uspiju razdvojiti. Je li ljubav doista jača od svega?

Epizoda 88

Ciro posjeti Vitóriju, a ona ga izbaci iz sobe. Vitória se raspravlja s majkom zbog Cira. Mag žalje poruku s Bethina mobitela. Ciro prekapa po Maginim stvarima i otkrije da je ona ubila Beth. Zarekne se na osvetu. Ciro napušta sobu s vrećom novca. Prisjeća se lijepih trenutaka s Beth. Zakopa vreću s ukradenim novcem. Ciro oplakuje Bethinu smrt. Tiao govori Mag svoj plan protiv Pedra i Helô. Yara se pokušava zbližiti s Misaelom. Sueli misli da se sin vratio drogi, a Salete je tješi. Ana Luisa primijeti da je Ciro došao uprljane odjeće. Ciro iznenadi Vitóriju u Sílvijinu stanu. Pedro kaže da mu je Marina odnekud poznata.

88.
EPIZODA

1.
SEZONA

HRT1

Hoće li jednoga dana ta ljubav ponovno procvasti? Helô i Pedro par su koji se bori sa svim nedaćama i zaprekama. Ponajprije s moćnom Pedrovom obitelji.

Pedro je Faustov sin iz prvoga braka s pokojnom suprugom. Pravičan je, odlučan i veoma smiren. Diplomirao je arhitekturu, voli jedriti. Osoba je koju bi svatko poželio imati u blizini. Helô ostaje bez oca istoga dana kada Pedrov otac Fausto objavljuje svoju kandidaturu za gradonačelnika. U Helôinu srcu isprepleću se mržnja i ljubav. Zarekla se da će uništiti cijelu obitelj, osim voljenoga Pedra. 

Nakon prekida s Helô i zbog prljave politike svoje obitelji, Pedro napušta grad i godinama živi u inozemstvu, na jedrilici.

Nakon dvadeset godina Pedro se vraća u rodni kraj i ponovno susreće Helô koja je sada u braku s beskrupuloznim magnatom.

Izvor: hrt.hr

Povezani sadržajKomentiraj